Melih masallah harika olmus :)
Printable View
Melih masallah harika olmus :)
Böyle bi basık clio yok maşallah :D
abicim her aracını takip ettim hepside birbirinden cok güzel oldu insanlara sevilmeyen arabaları sevdiriyosun :)
hangi apaçi bunun sahibi :D
maşallah yavrummmm :D
Abicim allah nazarlardan saklasın gerçekten ok gibi duruyor devam ettikce güzelleşecektir umarım =)
Sen İşini Bilirsin 41'Kere Maşallah Melihcim Takip Ediyoruz.
güle güle kullan güzel olmuş ama bir jant lazım sanki
Plaka iptaline kadar birazda plaka takalım dedim, sarı kombinasyonuna devam skunk2 :p
haftaiçi marşpiyellerle spoilerı yapılıyor inşallah:rolleyes:
http://a1112.hizliresim.com/s/l/16csd.jpg
http://c1112.hizliresim.com/s/l/16ckt.jpg
Neler yapmışsın böle melih.. :D Maşallah...
ustam aracına maş. çok güzel duruyor, 16 jant ağır gelebilir belki :D birde öntakımdan tangur tungur başlar jantlarda gelince, kaç kilo acaba bunlar? bendeki clio 2 1055 yazıyor ruhsatta?
farlara da bi el atsan çok iyi olucak Melih maşallah kazasız belasız
Şşş.. Plakalık konuşur :D Maşallah çiçeğum
Orjinali 15 olan arabaya 16 jant ağır kaçmaz bence :) 17de giderde basamam diye 17 düşünmüyorum :) 1150 falan galiba tam hatırlamıyorum :)
Ah bir tamponu dükkana atabilsem boya için babanın keyfini bekliyoruz resmen:ofk: Tampon sökülünce farıda yapıyım diyorum iki kere sök at olmasın en kısa zamanda yapıcaz EserAyvazla farları :)
+5 hp ayık ol çiçegummm :D Sağol kanka şipşak istiyor EVlat senden :p
Plakalık yakışmış sanki çok sadeydi renk gelmiş arabaya:)
Farlara el at artıkk:)
ufak dokunuşlarla iyi şeyler yakalıyorsun kardeşim ;)
MAŞALLAH
Maşallah tek eksiği jant kalmış oda yakındır :)
10 tane araba degişti melihin megapikseli yükselmedi :D iyi olmş çiçegim
Vayy canına yarın jantları geliyor demek he :) Bakalım Fiesta kadar olabilecekmi onu merak ediyorum ben gerçi senin yaptığın her araba nokta olmuştu kendi sınıfından buda eminim öyle olacaktir. :) Kocaman maşallah..
ben bu kasa clio ları çok beğeniyorum çok güzel oluyor bastıktan sonra maşallah , kazasız belasız kullanın
Cuma resimler gelsin ozaman !!
:D :D
abi bi heyecanla acdım sayfayı ama sayfayı açınca hayal kırıklına uradım nerde jantlar :)senin yaptıgın araçlara bitiyorum fıestanı fuarda görmüşdüm çok beyenmişdim...
hadi bakalım melih 15 leri olsaydı aynı anda takardık ama kısmet :)
Abim o zaman sabırsızlıkla fotoğrafları bekliyoruz :)
Bari tadımlık 1 tane çekseydin :)
Melihten çok sizler heyecanlanıyorsunuz :D Ben merak etmiyorum nokta atışı olucağı için :)
Yarın geliyor jant lastik marşpiyel fotoları yetişririrm inşallah :)
Yapma yau :D valla biraz daha heyecan katalım altı üstü jant ya biraz daha basarsam çok daha güzel olcak yarın bakalım sağolasın :)
16 candır kardeşim :)
Sade jantı çekip ne yapam :) Jantlar kutusunda jantcıda duruyor dünden beri gittim aldım geldim benim jantçıya bıraktım yarın lastikleri takıp takıcaz inşallah :)
Estagfurullah kardeşim sağoalsın. Bu arada faceim patladı ekleyemiyorum kimseyi yeni face açtım eklersin bi ara beni :)
Hadi abi hadi ne zaman koyucaksın fotoğrafları çatladım valla :)
Abi yeni feysten ekledim seni.
Volk Te 37ler 195-45-16 kumho ku31 lastikler ve custom marşpiyellerimiz :) Yoruldummmmmm =)
Tek resim var detaylı fotolar ilerde inşallah :)
http://a1112.hizliresim.com/s/s/1b92r.jpg