melih olmuş hakkaten maşallah.panjurlarıda siyah yaptımı tamamdır.
Kazasız belasız.Maşallah.
Printable View
melih olmuş hakkaten maşallah.panjurlarıda siyah yaptımı tamamdır.
Kazasız belasız.Maşallah.
cok guzel olmuş melih, masallah...
gule gule kullan, kazasiz belasiz...
maşallah kanka cok güzel oldu :) bişey istemiştim senden farları boyarken onuda yapsana cok merak ediyorum nasıl olucak ..
bu arada benzetebilmişmiyiz demişsin ondan daha güzel duruyor..
Süper olmuş valla maaşallah
Çok teşekkürler :)
Teşekkür ederim :)
Eyvallah kanka sağolasın :)
Abi öyle ek gelmez bana kırılır garip sağolasın :)
Çok teşekkürler :)
Mesut yapma be kardeşim cooper s gibisi var mı ya :D Pazar izmitteyiz müsaitsen beklerim:)
Abi çok kaplama yapmıcam :D Dur daha bismillah bugün aldık sanayiden garaja koyduk abi :D Bir müddet takmıcam sonrasında bakıcaz çaresine :rolleyes:
Abim senin adını versem yırtarmıyım :D
Onu düşünüyorum ilerleyen zamanda olabilir :)
Farklılık iyidir kardeşim ama önde sarı birşey kalmaınca tek kaldı kötü durdu cidden :)
Çok sağolasın serkanım teşekkürler :)
Abi çok teşekkürler :)
Çok teşekkürler abi :)
Teşekkürler logo böyle daha iyi oldu gerçekten :)
Teşekkürler Gökhan :)
Çok teşekkürler sağolun :)
Panjurları yapıcaz gibi görünüyor bakalım abi sağolasın :)
Amin cümlemize çok teşekkürler :)
Adamsın seviyorum seni:icon_tup: Dediğini senle yapıcaz bir daha sokamam sanayiye yeter :D :D
Çok teşekkürler sağolun :)
inş orda olcam gelirim ama bi şartla sen otobüsle gel :D :D :D
Melik kardesim dökturmussun gene masalah masallah :)
plakasız ve yekpare çıtayla ne güzel oluyormus clio3ler ya sevmeye basladım :)
maşallah melih güzel hamleler ve muhteşem sonuç
eline sağlık
Plakasız ve en önemlisi tamponda plaka yeri olmayan araçlar çok güzel oluyor. Maşallah.
Melih yaptığın arabaları takip ediyorum, işin cılkını çıkarmadan tadında değişikliklerle çok güzel şeyler yapıyorsun. Aracına maşaAllah
Nasıl desem sanki fransadan özel olarak gelmiş gibi Maşallah :icon_tup:
Çok güzel olmuss maşallah EV'lat a :)
Kanka tekrardan maşallah yavruya. :)
41 kere maşallah çok güzel olmus gercekten gerçi çıtayı siyah diyorum hala ama :D :D böylede cok cok iyi
Melih abi çok iyi olmuş. Ama sanki evo lipi gibi dışarıya yönelen bi ek istiyo. Maşallahhh.
Bir maşallah daha Kardeşim ;)
maşallah supanallah. allah kaza bela vermesin,
yanlız bu renocular neden böyle hahahha :Dhttp://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...19804902_n.jpg
araç 10 oldu melih sen bu işi biliyorsun sarı çeki demiri gitmiş güzel olmş:)
Önden kalbimi fethetti resmen bu görünşüyle sağolasın kardeşim :)
Çok teşekkürler kardeşim sağolsın :)
Abi olmazsa olmazlarımdan plaka iptali bambaşka hava katıyor çok teşekkürler :)
Bu tarz yorumları çok alıyorum çok mutlu oluyorum teşekkür ederim :)
Eyvallah kardeşim çok sağolasn :)
Çok teşekkürler Hüseyin :)
Pazar günü ellerinden öper hani :)
Çıtayı Eser abide dedi ama siyah yapmayı düşünmüyorum. Arka tampon çıtalarını gövde rengi yapıp panjurları siyaha çevirebilirim ama biraz dursun ilerde yapıcak birşey çıksın :)
Kırarım kardeşim ben 307 lipi taktım önden liple yer arası mesafe azaldı diğer lipe göre :) Tamponu çatlatmazsam basıklıktan dolayı benden mutlusu olamaz :)
Çok teşekkürler abi :)
Teşekkürler sağolun :)
Ön basık arka havada tercihimiz :D Arkayı basıcam ben ama bakalım :)
Çok teşekkürler Caner sağolasın :)
Çok güzel olmuş melih...
masallah tabı zevk dogrultusunda ben o kaputtakı hava delıklerını ı pıyano black yapardım ve tampondakı o cıtalarıda sokmezdım plaka yerıdne olan boşluguda cıtayla doldurturdum mukemmel olurdu tabı zevk meselesı masallah melıh:)
Teşekkürler Enes :)
Ben ne yaptım Gökhan abi :) Çıtayı iptal etmedimki çıta dümdüz devam ediyor çıtanın üstüde aynı şekilde :) Panjurları siyah yapıcam ileride :)
http://a1202.hizliresim.com/u/j/2s57h.jpg
http://b1202.hizliresim.com/u/j/2s57s.jpg
yanlış resıme bakmısım ahahaha:D
Maş.kazasız belasız kullan.Gittikçe çok güzel oluyor.
Melih abi, yapıyorsun be abim! Maşallah EVlatına 1 gram sevmiyordum bu clioları ama senin araca baktıkça bakıyorum:cool: LFS oyununu oynadığımdan senin arabayı basık çaprazdan görünce aklıma ön tarafa kamber ve flanş yaptığım zamanlar geldi :) Senin arabadada düşündüm iyi durabilir gibi sankim :)
logonun rengine alışmıştık :) bu clio'ya baktıkça gidip clio alasım geliyor, maşallah...
Önde sarı birşey kalmayınca söktüm bende biraz garip durdu :) Çeki demiri plakalık falan tamamlıyordu ama bu şekilde çok boş kaldı orjinal hali daha iyi gibi :)
bencede çeki demiri ve sarı logolu hali daha güzel :)