Evet abi fotolardan pek belli olmuyor. Üstündeki aparatları söküp düzde yapabiliyorum parçası var :) Teşekkür ederim :)
Printable View
Melih olmus bnce. . kiyabiliceksen birde tavan kaplamasini sök dene derim..
Ole daha mantikli durabilir.
Kazasiz belasiz kardes;))
Maşallah farklı olmuş melih senin şu beyaz tenekeleri,evden birkaç bavul vs de koy üstüne on numara olur :) Hayırlı olsun kardeşim :)
Melih kardesim, bende bi türlü maskeye alışamadım yaa:) bencede bagaj portu tavan folyosuz daha hoş durabilir.Allah kaza bela vermesin bi ara avcılara geldiğimde bi incelemek istiyorum şu biloyu detaylı:)
maşallah melih spoiler in çok hoş ;)
ustune kaykay koyun daha guzel durur:)ama cıkartın bence o ucgen parcaları ozaman daha ıyı bıde folyo ıle kaplanabılır çok sıyah olunca göstermıyo
Maşallah. Değişiklik iyidir bence de. Üstündeki üçgen aparatlar olmasa daha iyi olur gibi.
Bir de söylemeden edemicem, bu arabaya şuana kadar yapılan en başarılı ve benim en sevdiğim uygulama spoiler. Kazasız belasız :)
Maşallah güzel olmuş.
maşallah melih.güzel olmuş
maşallah kanka güzel durmş ama o aparattaki kıvrımlar olmamış gibi bide madem aldın bişeyler koy oraya bass teneke v.b :D :D
Beyaz tenekeler gitti kardeşim sattım malatyaya yollucam haftaiçi :) Sağolasın onun için sepet lazım sepette agır gelir malzeme biraz hafif çünkü :)
Bilo eskisiydi :) Bu EVlat :) Avcılarda pek nadir bulunuyorum ne kadar burda otursam da ama arada evlendirme dairesinin orda takılıyoruz arkadaşlar bugün 1-2 saat ordaydım :) Teşekkür ederim :)
Çok sağol Mali :)
Üçgen kısmı yarın garajda değiştirmeyi düşünüyorum. Düzde olabiliyor çünkü :) Teşekkürler.
Sağolasın kardeşim. Benim 3 favorim var bu arabada. Far, tampon, spoiler :)
Çok teşekkürler :)
Teşekkürler abi :)
Koycamda kayak tarzı birşeyler koyucam sağol yavru :)
gayet seksi bi araç oldu maşallah kazasız belasız :)
Olmuş bu Hacım. :) Fena değil. :)
ahahaahha olayı kes doğru EVlattı bu.2008 yılında benimde clio 3 üm vardı onunda adı biloydu benim kafam ona gitti:):)
Bonus fotosu çok manidar Melih :D güzel oldu bencede, farklı olmak iyidir ;)
Baba ne diyo bar lara onu merak ettim ben :D Benim baba pek bi karışır ve rahat vermez böyle şeylere de :D
Kışlık moda girio yavaştan 1-2 cmde yükseltikmi Uluduğa kayağa gidebiliriz :) :)
Parlak siyah tavana tavan barı güzel durmamış bence.
Kaput maskesi de kaputun yarısını kapladığı için pek güzel durmuyor bence.
Maşallah aracınıza, nazar değmesin.
Baba beğenmese takmazdı kardeşim beğendi :D
Hehehehe uludağa gidiyok panpa :D Sağol yavrum :)
Yorumunuzu için çok teşekkürler. Barlarda değişikli yapıcam ama maskeye çok alıştım sökesim gelmiyor hemde kaputu koruyor :)
- Kanka, masallah allah kazabela göstermesin. Olum işi gücübrakıyosun yagmurlu havada araba temizliyosun kuytularda:D arızasın sen.
ÖZKAN ÖZCAN & HÜSEYİN KAĞIT ( HAYATI TESBİH YAPMIŞIM ) - YouTube Su muziği atlan flash a :D bu arada EV in sarkısı olsun bu ahahhaha :D
Hahhahahaha hastalık kanka ya :D Araba kirlendi gene ama Belaltı kirlendi az bişey :D Flashım yok benim ezme beni indashım eski olduğu için cd spec :D
değişiklik iyidir kanka maşallah EV'lata :)
maşallah farklı olmuş
Maşallah abi canlısı daha bi güzel duruyor :)
bu konuyu ilgiyle takip ettim, çok beğeniyorum aracını, maşallah.
cantürk amortisörde örnek olarak senin clio nun fotolarını göstermişti murat usta :)
Teşekkür ederim sağolun. Clionun evrimi buraya kadar daha birsey yapmicam :)
Yalan soyluyorsun yalan - YouTube :D :D Video ile cevap veriyorum size sayın Melih bey :D
pertten toplama bu , sembolden çevirdiler bu hale...
panpişim maşallah allah kaza bela göstermesin :D
maşallah melih almana mı geçeceksin :)
Valla satalım da önce sonrasına bakarız kardesim :)