tamam konumu miç etme hade yarın görüşürk :D
Printable View
bence nokta durur ;)
maşallah kazasız belasız kolay gelsin :)
Allah kaza bela vermesin Melih, Masallah
shop ta yaptır birine jantlar balkonda boş boş yer kaplıyor,al 4 lastik biz aramızda jantı hallederiz ;)
Abi şuan çok zor ya imkansız bişey almam:(
jantlar boş boş duruyor shopta bırıne yaptır bakalım nasıl olucak,ona göre kendini ayarlar lastık alır takarsın bunları da burda konuşmanın mantıgı yok konu hiç olmasın yarın yuz yuze konusuruz
Hayırlı olsun güle güle kullan =) Zamanla çok iyi olacagı şimdiden belli =)
hayırlı olsun, güle güle kullan :)
güle güle kullan melihim.. bodrum katlardasın yine :D
mal basık :) gene ortaya ses getiren bişey cıkacagı belli Allah nazardan saklasın abi :)
maşallah yavrum ben senden gti falan bekliyodum ama mantıklı olanı yapmışsın allah kaza bela vermesin
Kazasız, belasız Melih. Maşallah basıklığı falan yerinde. :)
hayırlı olsun kazasız belasız.bir şey sormak istiyorum benim aracın yayları çok yumuşak ve virajlara girince çok fazla esniyor konforu çok güzel ama bazen tehlike yaratabiliyor.Arabanın önüde çok yüksek daha önce cantürk amortisörde önleri 3 cm indirmiştik ama amortisörler değişince ttekrar eski yüksekliğine geri döndü.Sadece önlere coilover yapsak arkalar orjinal kalsa yol tutuşuna br faydası olurmu?Yada murat usta amortisörde bir işlem yaparak arabayı düşürüyor 4 amortisöre bunu uygulamakmı daha sağlıklı.?
maşallah kardeşim benim inşallah istediğin dilediğin gibi olucak buda allah kaza bela vermesin inş
mal harbiden canlı daha güzelmiş bugun üstüne kocaman tükürdüm nazarlıgı cıksın diye :)