ahh diyorum ahh..ben nasil kacirdim bunu bilmiyorum..yaklasik 1 ay once siyahini aldim..:)) cok ciddi bi teklifde bulunmak isterim sana..cok da samimiyim..:)) nekadara aldin bu kirmizi guzelligi ozelden konusabilir miyiz?
Printable View
ahh diyorum ahh..ben nasil kacirdim bunu bilmiyorum..yaklasik 1 ay once siyahini aldim..:)) cok ciddi bi teklifde bulunmak isterim sana..cok da samimiyim..:)) nekadara aldin bu kirmizi guzelligi ozelden konusabilir miyiz?
maşallah çok temiz EP3 görünüm oldumu nokta olur kazasız belasız
Fotolar birinci sayfada güncellendi
vayy ıyııymıs bu jantlarla bıle hos goruuntusu var. Type-r jant takılsa aynısı olur :)
tuncayy abı satmadın yaa bana:D:D gule gule kullan abı yaa..beklemedeyım belkı yaza dedın yaa beklıorum..gercı sohbet bolumne 15 sene bınerım dıyerek bnm umutlarımı korelttın ama olsuın..abı kazasız belaszzzz
kazasız belasız maşşalah ..
Maşallah kazasız belasız bende istiyorum bu kasadan
tuncay abi aracın muhteşem güzel eski si da çok güzeldi zaten ama ep2 ap ayrı güzel sana bunu hergün söylüyorum :D ve her c.tesi rumeli caddesine çekiyosun ya makineni mağazadan sadece aracı izlemiyorum insanlarıda izliyorum aracına her bakan arkasına dönüp bidaha bakıyor maşallah kazasız belasız kullanman dileğiyle :)
mükemmel gözüküyor maşAllah güle güle kullan
hayırlısı olsun kazasız belasız rengi cok güzel..
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın masallah
maşallah çok güzel kazasız belasız.
Hayırlısı olsun, maşallah
Hayırlısı olsun araç harbiden zor bulunur cinsten satarsanız pm bekliyenlerdenim :)
maşallah çok güzelmiş. madem 5 bijon bi typeR jantı bomba gibi yapar ;)
hayırlı olsun kazasız belasız temiz araç gerçekten :)
maşallah araça allah kaza bela vermesin..
öncelikle maşallah diyelim kazasız belasız.yüklemeyi düşünüyormusunuz bilmiyorum ama hıdır filtre yazılım falan filan ne olur çok merak ediyorum.hacim var sonuçta.inşallah keyifle bineceğiniz bir araç olur.tekrar maşallah ;)
maşallah hayırlı olsun...
maşallah kazasız belasız inşallah..
Teşekkür ederim şu anda yüklemeyi düşünmüyorum 230 km hızı her istediğimde görüyorum
aracımda tek bir sıkıntı var trafikte tacize çook uğruyorum ama onlara hiç uymuyorum hatta en son pazar günü eyüp sahilde kırmızı seat ibiza aracımı görünce çok heyecanlandı zigzaglar falan attı önümde gazladı gitti 1 km sonra gördükki kaldırımı aşıp direğe patlamış çok üzüldüm ama benim elimden birşey gelmiyor sakin sakın kullanıyorum fakat trafikte heyecanlı çok
Maşallah kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun :)