bugüne kadar gördüğüm en güzel puntolardan biri olduğunu söyliye bilirim, Maşallah.
Printable View
bugüne kadar gördüğüm en güzel puntolardan biri olduğunu söyliye bilirim, Maşallah.
on numara olmş maddiyat olark bira z maliyetli olmş ama sonuna kadar değmiş,tek garip tarafı fazla dikkat çekmiyor belki dışarda duran tkerlere alıştk diye olabilr ama lastikler içte kalmş gibi ayrıca keşke o egsozu sökmeseydi açısını subaru tarzı yapıp çok ço kgüze lgörünüm elde edebilirdin ayrıca aracın dizel o egsozu eski olanı yani o üstündeyken nasıl bi ses veriyodu video vs varmı
Türkçe hocan kimdi weST.27 ?
Maşallah punto 10 numara olmuş yaa.Çok beğendım bilhassa tamponları
kazasız belasız masallah cok yakısıklı duruyor.
maşallah. punto sevdirdi ;)
subaru tarzı yapmak için dingil altından geçirmek gerekiyor oda ilk sekide delinir. Dizelden ses beklentimiz yok ne takarsan tak aynı ses geliyor katalizör iptali sesi değiştiren tek etken.
:D bence türkçeden çok klavye kullanışta sıkıntı var.
teşekkürler
teşekkürler
teşekkürler
Maşallah kazasız belasız çok güzel olmuş :)
ne yapacaksınız çok mu merak ettiniz ? hayırdır ? telefondan girdiğim için öyle yazdım.telefon yeni alışamadım daha qwerty klavyesine onun için uğraşmadan kısaltarak yazıyorum.bu sitede bayağı meşhur milleti rencide etme çabasına girmek galiba :) işinize bakın kim nasıl isterse yazar ister apaçi ister emo ister kısalta kısalta önemli olan konuşmaktır.madem çok takıldın bu kadar konuşmama madem türkçeyi çok savunuyorsun ilk olarak üyelik ismini türkçe yap hadi iyi akşamlar
masallah orhan allah kaza bela gostermesın cok guzel :)
maşallah kazasız belasız
Çok güzel araba maşallah..dodikler,dodiklerin siyah olması falan çok güzel..
Batıkent'te mi oturuyosunuz?
teşekkürler, yok balgat da oturuyorum ama fotolar tahmin yürüttüğün gibi CarrefourSA da çekildi. :D
maşallah super duruyor gercekten..bady kiti çok iyiymiş ya..bende cıddı cıddı punto düşünüyorm..1.4 starjet emotıon alıcam inş.. tek kapı 6 ılerı 95 hp..sky dome lu full paket...tavsıye edermısın nasıl arabadı bu puntolar orjınal halıyle yol tutusu nasıl yayla nasıl dıreksıyon tepkımesı 5lık yayla basınca cok sekıyormu?tek kapı nasıl kullanışlımı vs..
maşallah çok şık araç...