uashduashd:D
Printable View
Kule gergisi hakikaten super olmus gule gule kullan Yigit:)
kaput amortisörlerinide taktık :)
http://i122.photobucket.com/albums/o...g?t=1322149978
masallah nazar degmesin kardesım
Maşallah Yiit :)
Gergi zengin göstermiş :hehe: :D
sagol özgür abicim :)
@ XoR aynen abicim pahalı duruyo ibne :D
maşallah çok iyi olmuş :)
luks yaşam bu olsa gerek:D
güle güle kullan mayk
maşallah çok güzel olmuş, bide şöyle sesini dinlesek süper olur:)
şuna bi 205 gti jantı denesene beyaz kanka :D
spoom taksın bari gardaş :D
jantları beğeniyorum gardaş ama rengini açabilirim :D
maaşallah güzel duruyor kazsız belasız sürüşler
dün gece erelle eve dönüş yolunda çektik videoyu. o 80 küsur kilo ben 70 küsur kilo :D filtre timing + stepne yok.
yiit buna beyaz compomotive tarzı jant super olur değiştir artk bu balata tozlu jant rengini :)
Amerikan park sinyal modifiyesi avuuuu ahahaha lan sinyaller ne zamandan beri modifiye oldu allah sizi kahretmesin ilanı açan inanmış :D
app plaka bile tuning olm :D
o ne lan fakir süresi yapmışsın ibo nun deyişiyle benzin ışığı gavur a.. gibi yanıyo ahahah
maşallah yiit
maşallah yiğit, bu araba chip ve emme gaz kelebeği port polishi hak ediyor bence :)
maşallah ilanlarda görüp imrendiğim araçlardan biriydi hayırlı olsun.
Masallah konili haline :)
2 ay sabredebılırsen senınle denemek ısterım :):):) buda benım aracım speclerımız aynı we benım eksıklerım war :):):)
http://www.techturkey.com/forum/vide...-60-200-a.html
ustunde 17 61 wardı demır abım takmıstı. we 16 63 orjınal sanzımanıda yanında bna werdı hatta jıletınlemıstı :D :D bende 17 61 ı soktum hatta baskı balatamda yarıya gelmek uzereydı ben orjınalı yanı 16 63 u taktım.. senın arabada 16 65 olma ıhtımalı olabılır sokup bakmadan bısı anlasılamaz tabi.. ben dedıgım gıbı 16 63 orjınal ayna mahurıtısını taktım.. hatta da baskıyıda 14 60 takarken degıstırıcektım...:):):)
Evlat cok iyi masallah :)
yiit alt kule gergi siparişi vermiş, gümrükçüleri zengin etme yolunda hızla ilerliyor asdhfjsgsg
yiit bu mekan neresi
zıpzıp ların dükkan olabilir pampa..
Son Zamanlarda Begendıgım En Guzel Saxo Masallah :)