iyimi 0.25 kuruş :D arttırdım kendi kendime :D
Printable View
iyimi 0.25 kuruş :D arttırdım kendi kendime :D
aman aman maşallah abi yapmaz zaten yapmadıgı zaman , yol tutuşuda cok degişmiştir kuru havada virajlarda denersin , ama inş yumuşattıgına pişman olmazsın senın camurluk agızlarıda benımle aynı :)
Bende yazılım yokken bassamda basmasamda 22-23 krş yakıyordu yazılımlı hali ile basınca 27-30 krş'a çıktı basmazsam özellikle şehirlerarası yolda sabit hızla 17-18 krş yaktım :) (motorin ile)
msllah msllah:) yanls anlamada coilden cok kaput altını merak ettim varsa resmi eklersen sevnirm:) kazasız belasz:)
normal kullanım şehir içi yakıtım bu gazlayınca artıyo bir miktar
motorun resmi yok ama çekim yapıcaz arabaya o zaman çekilicek oda eklicem :)
Bende çoğunluk gibi kaput altı fotolarını ve videolarını merak ediyorum :D Maşallah hocam nazar değmesin güzel bir hdi.
dikkat basık araç :) maaşallah.
kaput altı çok yakında :D
Maşallah kazasız belasız sürüşler. Kaput altını bende merak ettim :)
Güzel olmuş ama dahada gideri var sanırsam :) 206 gti jantlarıyla sanki daha iyi mi duruyordu :)
Gti jantlarda iyidi ama bunlar hafif :D
kardeşim maşşallah.. gerçekten güzel olmuşş.. çamurlukların değişmesiyle ilgili problemin olmazsa eğer sana gti ya da rc lerde olan bombeli çamurluklardan kullanmanı öneririm.. o açıklık gidiyo ve çok daha fazla kaslı bir görüntü elde ediyosun..
çok güzel olmuş:) hayırlı uğurlu olsun 206 yerlerde artık
Maşallah güzel olmuş Allah kaza bela vermesin jantlarda yakışmış.
Cokk tesekkurler :)
Egzostu capraz yukari verdim kardesim baya baya fark etti ve cok iyi oldu tavsiye sonuna kadar :D
Masallah Cok Guzel Olmus :)
Maşallah güzel olmuş valla..
Gidişini b ende merak ediyorum gerçekten..