Maşallah. Kazasız belasız :)
Printable View
Maşallah. Kazasız belasız :)
teşekkür ederim koray
bahsettiğin cengiz eğer cengizhan sa evet onun aracıydı. :)
maşallah arka tamponun cizgileri yayla ortaya çıkmış harika duruyor.
Maşallah çok güzel araç önden biraz daha basılsa çok daha güzel olur
Maşallah kazasız belasız...
Bu araclarin piyayasi neden yoktur hala anlamis degilim sinifina gore cogu acidan onde ve uygun bir arac.masallah cok guzel olmus basiklik cok yakismis kazasiz belasiz insallah..
cok güzel olmuş yaylarla bende lav kırmızı sport style var ama turbo sport almadığıma pişman oldum.
bu arada benim araba istanbul trafiğinde (kullandığım mesafe kısa ve sırf trafik) 11 lt yakıyor.
maşallah ....
Evet normalde arka tampon altı ve ön tampon altları siyah. Yani bir bütünlük sağlamıyor. Böyle daha çok hitap ediyor göze. Tabi en büyük katkı yaylarda.
teşekkür ederim. Birazdaha basılsa sanırım tamponu biyerlerde bırakırım:) Bu haliyle bile zorluyor beni.
Teşekkürler.
Teşekkür ederim. malesef ülkemizdeki fiat ön yargısı değişmediği sürece böyle devam eder. Ama ben çok memnunum piyasada çok fazla olmadığı için insanların üstünde daha çok dikkat uyandırıyor. Birde amblemler abrth amblemi olunca aracın markasını soran çok oluyor.. Hoşuma gidiyor bu durum :)
Ben normal Ankara trafiğinde kullanıyorum genelde 8-9 lt arası yakıyor. çok sakin kullanırsam 7 lt lere kadar düşüyor.. Turbo sport gerçekten çok dolu bir araç. Çok memnunum hiç pişman olmadım aldığıma..
Teşekkür ederim sağolun
Maşallah , çok ama çok güzel , güle güle kullanın :)
Teşekkür ederim sağolun..
Maşallah kazasız belasız binmeniz dileğiyle.
Aracınızda siyah yerine farklı bir jant seçeneği olsa aracınızın güzelliği, o basıklıkla dahada ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum.
Şimdiden kolay gelsin.
maaşallah kazasız belasız.
maşallah...
41 kere maşallah,araba inanılmaz hoş göründü bana,kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah,cok hosuma gıttı :)
arabanız maşallah çok güzel 5 liklede inanılmaz güzel durmuş kazasız belasız