maşallah allah kaza bela vermesin
Printable View
maşallah allah kaza bela vermesin
50.000 den aşağı olmaz derken tam anlayamadım? reno özel sipariş getirtmeye 100 civarı bi rakam çıkarmıştı da.
diyilecek pek bişey yok kazasız belasız kocaman maşallah diyelim.
çok güzel maşallah kazasız belasız kullanın.:)
maşallah çok güzel kazasız belasız ....
Maşallah Allah kaza bela vermesin çok güzel bi tercih yapmıssınız
Hayırlı olsun Gtr ayrı bı dünya kalkış ta ferrari fln geçip 11.38 lik :) süresi var standart halde Antalya'da uğrasan Abi'lerimiz var 700 beygire çıkartmak için çalısmalara başladılar :)
maşallah, kazasız belasız.
Hayalimi susleyen tek arac :) Allah kazadan beladan korusun tadinla binmek nasip etsin masallah
süper bir araç, kazasız belasız güzel günlerde binin inşallah :) maşallah ımı da eksik etmeyeyim :)
Maşallah kazasız belasız çok güzel bir araç
maşallah..
herkese çok teşekkürler sizede nasip olur inş;)
allah kaza bela vermesin maşallah
maşallah bu araca bakınca bazı şeyler geliyo gözümün önünü :)
anladım. benimde tahminim euro idi.
tropy yokken megane3 rs çıktığında ben bayiden bi arkadaşa araştırtmıştım. 100bin tl nin üstüne çıkar altına düşmez demişti zaten.
hayırlı olsun. gelsinde yakından görelim. araç daha türkiyeye gelmedi 320 hp lik orjinal motor yazılımı çıktı aracın.
normal rs ile trophy arasında yurt dışında yaklaşık 3-4 bin euro fiyat farkı var ülkemizde vergilerle fln 6-7 bin euro civarına çıkıyo fark.normal rs için 100bin tl pahalı sayılmaz.
gelir gelmez fotolarını yüklicem zaten araç gelmeden başladı hazırlıklar sprintbooster ve bmc ota cai hazır bekliyo supersprint dp de sipariş verildi o yazılımla son rötüşü yapıcam hemen :D:D
sen intercooler al en once.
Bir de buyuk turbo yaparsan ustundeki turbo benım :D rezerve ettim say.