allahım kaza bela vermesin kem gözlerden nazarlardan belalardan korusun ..... Bir honda sever olarak hayallerin arabasında sana kazasız belasız sürüşler dilerim
Printable View
allahım kaza bela vermesin kem gözlerden nazarlardan belalardan korusun ..... Bir honda sever olarak hayallerin arabasında sana kazasız belasız sürüşler dilerim
Debrıyajı degıs mutlaka. Demekkı bıtıyor artık.
Ben 950HP lımıte geldıgımde kacırma yapıyordu.Sen daha 650 lerde kacırıyorsa,yenısı ıle kafan rahat devam edersın...
Yuklıyeceksen tamamdır ancak bu guclerde kalıcaksan sanzımana gereksız stres bındırme.
Draglardada gördüm sanırım bu araçtı, gidişi sesi çok güzeldi, maşallah.
Ama nacizane tavsiyem, rengi değiştirin.
Maşallah,kazasız belasız..
Hayırlı olsun
Benımkınde sorun yoktu.7500km de sattım ve 5000km kit ıle kullandım.Suankı sahıbı hala OEM kullanıyor.
Eger launch falan cok yaptıysan erken bıtmesı dogal.
Orjınalı ıle degıstır.
Sanzıman yagını kac kez degıstın?
Debrıyaj allignment larını yapıyorsun degıl mı?
helal olsun hayalımde olan tek sey bu arac...allah kaza vermesin
7500km çok düşük tabi ama 12000de çok sayılmaz.yağı yanlış olmasın tam hatırlamıyorum ama 2 kere bakımda değişti galiba.draglarda çok yemiş olabilirim yoksa günlük kullanımda launch pek yapmıyoruz.hepsi yapıldı evet zaten auto modda da hiç kullanmıyorum bile
Maşallah video mest etti :)
Hayallerimin arabası :)
Kazasız belasız,hayırlı günlerde kullanmanız dileğimle...
Hayırlı olsun kazasız belasız
Video ne güzel yaa. Maşallah
specler nedir ?
maşallah canavar gibi
kazasız belasız maşallah
teşekkür ederim.specler;ams intake kit,gtc komple 102mm titanyum eksoz.tial blowoff,forge wastegate,methanol,custom yazılım