Aha eski sahibi, demek mehmet sana gelmişler yazılım attırmaya :D
Printable View
Passat başkadır :) başka araca binince kolay kolay beğenemeyenler kervanına katılmışsınız. Hayırlı olsun Far değiştirmeyi düşünürseniz kesinlikle 2000 model hıghline 2 lerde çıkan mercekli orjinal hella farları takın aracın dünyası değişiyor Birde imkan olursa tampon ve kapı bantlarının boyanmasını tavsiye ederim altlar boyanmadan tabi :) Yoksa kapı açılırken çok kolay sürter ve kolay dökülür :)
Birde aklıma gelmişken iç aksamdaki ahşap kaplamar yerine mat yada partlak tercihe kalmış gri folyo ile kaplandığında araç içi 3 4 yaş gençleşiyor :)
Tespit Mükemmel :icon_tup:, daha cumartesi bir arkadaşımın mondeosuna bindim 2005 model, yok abi 99 filan ama passatın kalitesi mukayeseye bile gelmez mondeonun yanında, sessizlik, sağlamlık hissi,konsol ve koltuk kalitesi, yani kapı kollarına kadar çok çok daha malzeme kalitesi bakımından üst sınıf kalıyor passat, ayrıca o maun kaplama konusundada hem fikirim sizinle,ya carbon tarzı, yada metal gibi görünen o gri folyo ile kaplamaları bi değiştirmek istiyorum işin açığı
Ohaaa çok iyi huzur müthiş çok sevindim yaaa :D
Ön krom ızgara çıkıcak arka krom kaplama çıkıcak ön camı renkli siyah cam takıcaz bendekinden yanlar 2 numara arka 3 numara film farlar highline mercekli olucak oh oh fena planlarım var bu arabaya :)