keptınn hayırlı olsun yaw :)
ama uzun yol çekilmiyo bunlarla :D hafta sonu ford K ile izmite gittim yanımdan geçen arabaların rüzgarıyla 2 şerit değiştiriyodum :D
Printable View
keptınn hayırlı olsun yaw :)
ama uzun yol çekilmiyo bunlarla :D hafta sonu ford K ile izmite gittim yanımdan geçen arabaların rüzgarıyla 2 şerit değiştiriyodum :D
abi hayırlı olsun guzel gunlerde kullan :)
ama cok kucuk ya kutu gibi nasıl rahat ediyorsun içinde :D
Hayırlı olsun abi maşallah kazasız belasız :)
Adaşım hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan :)
abı guzel aletcik :)
hayalimdeki araba :) bide kırmızıya kaplatmak lazım :) acaip olur :) ayıptır sorması ne kadar aldınız 20.000 tl civarlarında hep gördüklerim
suzuki hayabusa motoru taktır :p :D maşallah kazasız belasız sürüşler şirin araç
teşekkürler
mantık ötesi ya :)
çok sağol Emre ;)
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...4DZJ8pVP-yNtf7
:D:D
yok yahu neden yanlış anlıyım :D
benim de :)
sağol muştum ama evet uzun yol olmaz hacı :)
sağol Özgürr. bi binsene gör kutuyu :D 2 kişi için fazlasıyla büyük iç mekan valla.
teşekkürler Melih
eyvallah adaş sağolasın
mersicik :)
çok ayıp :p 17 ye geldi bana
çok ütopik o olay malesef benim için :)
Abi hayırlı olsun çok şeker bunu alır salona koyarım üstünede dantel koyarım:D Banyoda yıkarım yıkamacı derdide yok :D
Maşallah çok dikkat çekici :D
aşağı yukarı piyasası nedir katın bunların?
sahibinden işi değil de, gerçekteki:D
En sonunda be keptın yalnız bende ki resimlerden daha güzel gözüktü gözüme sanırım sevicem bu arabayı :D
Harika valla hayalim. Benim gibi çok sık park problemi olan yerlere giden birisi için harika. Babamda çok beğeniyor bunları. Ama biraz tuzlu fiyatları. Yedek parçalarıda pahalıymış.
dantel derken :Ç :D
valla tutturabildiğine :p :D oturmuş bi piyasası yok gök2. 2000 modeline 15 isteyen de var 2004 üne 15 isteyen de var :)
seversin seversin :D
fiyat tuzlu evet ama zevk için alınır valla :)
kullanimi nasil bide ufak tefek bişey yol tutuşu falan nasil
ufak 2 kişilik bi araba cok hoş aslinda ama içinde sıkılırım ben daral gelir :D
Vay ya çok seviyom ben bunları çok tatlı oyuncak gibi :)
Benimde hep ilgimi çekmişti bu araçlar.. Aşırı derecede sevimli duruyor ve gerçekten istanbul için bire bir.. :) Ama güvenli gelmiyor işte bana :)
Allah kazadan beladan korusun abicim :)
Maşallah Orhan abi çok tatlı :)
R1 motorlu çok dehşet olur ya :D
maşallah kazasız belasız