|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Subaru İmpreza GC8
|
Bölüm-1
İlk arabam 2004 Subaru İmpreza 1.6 idi.Küçüklüğümüzde belkide bazılarımızın hayallerini süslerdi bu mavi arabalar.İlk heyecanla belkide performans olarak fazla bişey beklemeden, nede olsa Subaru deyip 1.6 aracımı almıştım.İlk başlarda dış görünüşü ile insanda biraz popo havalanması yaratsa da, zamanla aracın performansının yetmediğini anlayınca hemen arayışlara başladım.Büyük çoğunluğunun değil hemen hemen herkesin sen delisin dediği yüksek model aracımı verip 98 model GC8'ime kavuşmuştum.Bilmeyen anlamaz gerçekten de. Ankara-Balıkesir arasını iki farklı araçla gidip gelmiştim.Ankara dönüşündeki o ani hızlanma ve heyecanı herhalde daha önce hiç yaşamamıştım.Araba başta kötü durumda olsa da, zamanla büyüklerimizin dediği ( Bir GC8 alıyorsan,bir okadar da para ayırman gerek ) sözünü hep gülerek hatırlıyorum şuanda bile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
BÖLÜM-2
Motor hariç araç komple maviye boyandı.Angel far ve ledli stoplar takıldı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Son Düzenleyen signomis; 27-10-2011 14:41. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
BÖLÜM-3
STİ Scoop HKS Hi-Power 76mm 60'lık Düz Boru Sparco Kule Gergisi Sparco Pedal Seti Replica Recaro Spor Koltuk Komple Ön Göğüs 2000 Model Ön Tampon EXEDY Stage 2 H&R 5 Cm Spor Yay 18'' Advan Rs Jant 215-35-18 Kumho Lastik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Son Düzenleyen signomis; 27-10-2011 15:56. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: N/A 306 gti
|
Hayırlı, uğurlu olsun, kocaman bir maşallah. Rengi beyaz kalsa daha iyi olurmuş gibime geldi müdür
__________________________________ /// PEUGEOT SPORT it's Pug Life |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Maşallah
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
3 3 3 3 3 3 3 3 3 3
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
@sulhi
![]() ![]() @XoR Teşekkürler @undertaker Renk bende takıntı.Evet beyazda güzel duruyor ama mavi olacak napim ![]() Birkaç eksiği daha var ufak tefek.Bu arada arabanın geçmişini bilen,gören,duyan varsa sevinirim Yarıştan alındığını biliyorum dahada birşey bilmiyorum
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 323
|
Çok güzel olmus jantları değiştirmeniz iyi eskiler pek tutulmuyo
ve ayrıca alt takım renklendirme yapabilirsin
__________________________________ MEGUIAR’S profesyonel ürünleri satış noktası, DURUSOY İzmit/Gölcük Sanayi Satılık Mazda 323 sedan 1994 model. Naturally Aspirated |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Audi A3 1.8 Turbo
|
masallah her hafta göruyodum aracı besıktasta ama bayadır goremedım demekkı boya işlemleri falan vardı hayırlısı olsun kazasız belasız
__________________________________ Mst Mrv
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
şeffaf far ve 22B stop devam maşallah
torpidoyu 99 tip mi yaptın ? kaça yaptın nası yaptın ... __________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: palio
|
maşallah bide turbolansa çok güzel olur
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
dukkan tanıdıkmiş
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Araç Turbo zaten 2.0 Gt
bir önceki aracı 2004 1.6 Ts __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: gtı & RS & dizel power megane :)
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Teşekkürler arkadaşlar ufak tefek birkaç şey dışında eksiğim kalmadı.
@__FrK__ Sulhi Bey'den haber bekliyorum far ve stop için ![]() Benim araç 98 model.Benim bildiğim 98-99-2000 modellerin torpidoları aynı |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
model yılı yazmamıştın da tamponda eski tip olunca ilk fotolarda bende 96 falan sandım arabayı 98 üstü torpıdo aynı __________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Aracın kliması yok onu halledeceğiz komple sökük,gerçi yaza daha var
Far stop için varsa yardımcı olabilecek birisi memnun olurum.Buarada yazmayı unutmuşum EXEDY Stage 2 baskı balata var
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: palio
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: ford focus 2 st [diesel edition]
|
masallah...
gule gule kullanın, kazasız belasız... __________________________________ fordfocus2st-diesel edition- |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|