benim döşemeler söküktü biliyosun. izolasyon malzemesiyle delikleri kapadık üzerinide kapının kalıbını cıkarıp sert bi malzemeyle (sanırım yine izolasyon malsemesiydi) kapladık bentley kapısı gibi oldu maşallah hem hafif hem sessiz :)
Printable View
benim döşemeler söküktü biliyosun. izolasyon malzemesiyle delikleri kapadık üzerinide kapının kalıbını cıkarıp sert bi malzemeyle (sanırım yine izolasyon malsemesiydi) kapladık bentley kapısı gibi oldu maşallah hem hafif hem sessiz :)
yiit bana kule gergisi lazım napıym:)?
Yiit o izolasyonlar ağırlık yapmıyor mu ?
Arabaya benzemiş abi valla:hihih:. En azından çirkin görüntüsü kaybolmuş ya:)
Güzel olmuş şekerim. Trackday kit gibi :)
hayrlı olsun sıyah yumusak bı malzememı
1 x 15 mt topu. Kendinden zifli şalomasız (pürmüzsüz yani) membran mı ne yazıyodu pakette. Sadece kapıya yaptıysan birşey tutmaz tabiki. 2 kapı malzemesi anten çubuğundan hafif diyorsan ve işede yarıyorsa ben arabayı tekrar söker değişirim bile. MDF den neyi kastettin anlamadım. Benim bildiğim MDF mobilya yapılan var.
Yiit e yapılan yalıtım akustik sünger
diğer ziftli olan malzeme den yok sadece akustik sünger kullanılmış.
Dün selimpaşada gördüm aracı kadir hasın orda güzel patırdıyor maşallah :)
içinin fotosu var mı hiç?
çok sayfa var bakamadım teker teker:D
maşallah kanka fotolar yıkılıyor :)
yiit kapılar güzel olmuş :icon_tup:
yiit satılık olan beyaz 16" ozları düşünmüyormusun ?
maşallah yanıyor yanıyor :)
saolun kardeşşşşşlerim nakit sıkıntım olmasa şuan o jantlar üzerindeydi ama kısmet diilmiş :)
Yiğit kazasız belasız kullan
Arka taraf çok boş, viraj kasmıyosun sanırım, ağırlık dengesi mıçıktır :D
kapı içleri bu fotolarla cidden olmuş maşallah yiit :)
Maşallah yiğit kapılar cidden güzel olmuş ilk eklediğin fotolarda karanlıktı falan böyle daha net ve güzel olmuş :)
Bu arda brocum maşallah allah kaza bela vermesin çok güzel oldu valla kapılarda
Sen bu yaz da getirme bakalım arabayı..:(:(
MAşAllah araca..
Yalıyım malzemesi tam oalrak Erel i ndediği gibi akustik sünger mi?Markası nedir?
Son olarak da son katdaki kaplamanın tam adı ve markasını yazabilirsen rica etsem?
Teşekkrürler..
Son foto iyimiş :) kapılarda güzel olmuş güle güle kullan :)
aha yine hortladık :D
diğer fotolarda pek anlayamamıştık ama çok güzel olmuş gerçekten tam racecar :) Allah kaza bela vermesin ;)
Halat yaptırdın mı? Yaptırdıysan gözüme ilişmedi de:D
yiit, kaçırma olm o jantları. bak özellikle senin için açtım o ilanı.
n'oldu bakalım ?
taktım yavrim defininde podunu aldım koyarım foto ben yiit :)