Çok merak ediyorum bende kantarda o kadarda fark çıkmayacak. iddaya bile girerim :)
Printable View
Çok merak ediyorum bende kantarda o kadarda fark çıkmayacak. iddaya bile girerim :)
olm ben sana ne dedim. 4 te işe gidicem sabahtan ara dedim. İşe giderken aramısın. Sonra Erkan usta arayınca dönmedim geri. İşin hallolduysa sorun yok ben söylemiştim zaten cuma gelicez diye :) Dynoya Pazartesi 4 ten sonra cıkaralım. Kantar zaten sanayi cıkısında var dönerken baktırırız uyarmı :soru:
Ben ekmiomki lam. Sen verdiğin saate uymuyosun :D Dyno day yapıcaz zaten hem reklamı olsun diye. Kimse bilmiyor daha Antalyaya Dyno geldiğini :) Kantar Day de yaparız :D
bende bağımlılık var 2 gün gitmeyince gözlerimin feri sönüyor bi garipleşiyorum. :D
Hadi hayırlısı. Yiit darılma yanlış anlama şöförlüğüne laf atmak için söylemiyorum bana söylenen bi lafı alıntı yapıyorum RALLY Pilotundandır bu yorum.
''O kadar şöförmüsün yani 20 kg ı fark edecek kadar, yani fark edebilirmisin 25 kilogramı sürerken. Ben bile fark etmem yani. Ne pilotlar var adam amörtisörün tekinin 6.tıkta olması gerekirken 5 de olduğunu hissediyor sadece 1tanesinde var. Yani bu derece bi pilotluğun olsa tamm ama bence gereksiz 25 kilo veya 50 kg için, özellikle trafikte yani ne bileyim tabi senin zevkin'' diyor banade demişti yanlış anlama diye yaniöle pilotlar var. Bunu söyleyen EFE nin pilotu bende bunu üzerine düşününce mantıklı buldum yani. Brocan fark edecekmisin sen merak ediyorum. Yani ne bilim sen bilirsim nerden aklıma geldi şimdi :D yanlış anlama aklıma geldi yazdım sister yanlış anlama.
Yiitim harbi abartmışsın son resimleri gördüm şimdide..Yazık bu kadarıda bencede abartı.Gördüm orda radyo duruyor yerinde onuda sök bence bide compomotive jant tamamdır daha sökme bence :)
dragda yiit nolur koltukları sökelim diyen benmiyim ula :D zewk meselesi işte sen plastikle bin ben kaportanın üstünde takılırım daa zewkli :Ç
Olm bana nie kızıyon :D Ben mi dedim aklıma geldi yazdım. Hem dragda farklı :) MUCKs nie bana kızdın ki şimdi :(
biri bu manyağı durdursun :P uğraşıyosun ediyosun inş istediğn gibi olur bro merakla bekliyoruz sonuçları :)
kazasız belasız masallah
mekanıge zarar verıyosun ha bence yazıktır bence sen ıstanbula gıderkn hepsını takcan her ıddasına gırerım yada yanında goturcen peder gormesın
Tavan airbaglerini sök :D
Yeni fotolar ? ? ? Bekliyoruzzzz
falla ben yürümüyo die sattım insallah sen yürütürsün şu arabayıda binersin yoksa çok güzel araba :D
http://i122.photobucket.com/albums/o...S/HPIM2954.jpg
sirke + cila forever :D
ooo yeeee fena olmuş cidden :)
Nasıl yapiorsun sen mi yaptın yoksa yaptırdın mı ? yiitcimaçıklama istiyorum bende böle parlatmak istiyom :D
würth ü seviyoruz
maaşallah fena parlıyo..
istanbula getirde bi deneyelim:)
http://i122.photobucket.com/albums/o...S/HPIM2950.jpg
çekiş pozisyonum çok ii ahahha
maşallah kazasız belasız:)
piknik mode on
http://i122.photobucket.com/albums/o...S/HPIM2952.jpg
sirke power cidden işe yarıyo gibi duruyo, denemek şart oldu :D
bro naptın ya ahaha :D
cilala parlat devam
maşallah heryeri sökmüşsün yaw :D
sorcağım bi kaç şey olcak citroen kullanıcısı olarak ? filtre sesi nasıl ? egzozsuz şekilde sadece filtre sesi birde markası nedir ? birde gaza bastığın zaman araba biraz geç mi tepki veriyor yoksa benimkimi böyle ?
son olarakta takıldığın citroen forumları varsa söylermisin :D
ilk olarak filtre sesi biraz gür üst devirlerde çok güzel altlarda öle bi bopp sesi yok üstlerde cıldırıo markası pipercross un en büyüü 2.si geç tepki yeni nesil her arabada nerdeyse var elektronik gaz kelebeği malesef ama bende yazılımdan sora ortadan kalktı okuduum bi iki yabancı forum var atarım pm
Hayırlı olsun Yiit :)
Kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah. :)