arabayı deli birşey yapma yolunda ilerliyorsun tebrikler.zaten C2 vts leri severim hoşuma gidiyor. yolun acık olsun![]()
arabayı deli birşey yapma yolunda ilerliyorsun tebrikler.zaten C2 vts leri severim hoşuma gidiyor. yolun acık olsun![]()
BMW 320İ ED 40Th Year Edition - 2016
Golf 7 TDİ DSG Highline - 2013
207 RC Le Mans - 2009
C4 Coupe VTS - 2006
C3 Sensodrive- 2005
Bence abarttın eşşeğin kulağına okyanus kaçırdın yani.Tavandaki perde airbagleri sökmemişsin çok ayıp. Onları sök. Birde torpido kapağı duruyormu. Yok yok sen torpidoyu komple sök
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
yiit pedallarıda sök,nerden baksan 900gr var o 3ü ,konsoluda sök
bir de bir vts bulup dene artık görelim farkı
olm ben sana ne dedim. 4 te işe gidicem sabahtan ara dedim. İşe giderken aramısın. Sonra Erkan usta arayınca dönmedim geri. İşin hallolduysa sorun yok ben söylemiştim zaten cuma gelicez diyeDynoya Pazartesi 4 ten sonra cıkaralım. Kantar zaten sanayi cıkısında var dönerken baktırırız uyarmı
![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Ben ekmiomki lam. Sen verdiğin saate uymuyosunDyno day yapıcaz zaten hem reklamı olsun diye. Kimse bilmiyor daha Antalyaya Dyno geldiğini
Kantar Day de yaparız
![]()
bende bağımlılık var 2 gün gitmeyince gözlerimin feri sönüyor bi garipleşiyorum.![]()
Hadi hayırlısı. Yiit darılma yanlış anlama şöförlüğüne laf atmak için söylemiyorum bana söylenen bi lafı alıntı yapıyorum RALLY Pilotundandır bu yorum.
''O kadar şöförmüsün yani 20 kg ı fark edecek kadar, yani fark edebilirmisin 25 kilogramı sürerken. Ben bile fark etmem yani. Ne pilotlar var adam amörtisörün tekinin 6.tıkta olması gerekirken 5 de olduğunu hissediyor sadece 1tanesinde var. Yani bu derece bi pilotluğun olsa tamm ama bence gereksiz 25 kilo veya 50 kg için, özellikle trafikte yani ne bileyim tabi senin zevkin'' diyor banade demişti yanlış anlama diye yaniöle pilotlar var. Bunu söyleyen EFE nin pilotu bende bunu üzerine düşününce mantıklı buldum yani. Brocan fark edecekmisin sen merak ediyorum. Yani ne bilim sen bilirsim nerden aklıma geldi şimdiyanlış anlama aklıma geldi yazdım sister yanlış anlama.
Yiitim harbi abartmışsın son resimleri gördüm şimdide..Yazık bu kadarıda bencede abartı.Gördüm orda radyo duruyor yerinde onuda sök bence bide compomotive jant tamamdır daha sökme bence![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)