Maşallah kazasız belasız :)
Coiloverdan sonra amerikan sinyal yapabilirsiniz görsellik olarak çok yakışır diye düşünüyorum bu araca
Printable View
Maşallah kazasız belasız :)
Coiloverdan sonra amerikan sinyal yapabilirsiniz görsellik olarak çok yakışır diye düşünüyorum bu araca
%50 sen etkıledın %50 myıl vardı bende :) colıover'ın bile ne oldugunu dolaylı yoldan bile olsa senden ogrendım ogluma 2 sozum vardı biri plaka biride ps3 arac ıcı bu ay ps3 baglatcam araca aralıkta coılover ama bu sefer orjınal olandan alcam el yapımı olmuyo satamıyosun sonra elınde kalıyo:)
maşallah kazasız belasız ..
hoşgeldiniz body kit tamamlanırsa daha hoş olucak gibi.
Bu kasaya son zamanlarda taktım iyice. Cok güzel tasarımı var. Masallah diyorum , Kazasız Belasız :)
güle güle binin insallah oglunuza sozlerınızı yerıne getırmek nasıp ettsın yuce allahım .
aminnn aminnnnnn
maşallah kazasız belasız..:)
hayırlı olsun aracınız fakat arka difüzör bencede hiç olmamış,çok fazla keskin hatlı kalmış aracın yuvarlak hatlarının yanında.orjinal difüzöründen takarsanız daha güzel olucaktır :)
acil alçalman lazım..arka difizör olmamış..güzel araç kazasız belasız eskıtın..
Maşallah kazıs belasız hoş duruyor
araban hayırlı olsun alcaltılması konusunda herkes hemfikir ayrıca şahsi fikrim janlar kesinlikle değiştirilmeli. bu kasaya böyle bi jant modeli çok basit kalmış.
bu arabalara takığım bende hatta aracınıza niyetli gibiyim ama bi orjinal body kit ve coil den sonra onları alın sonrada bende sizden arabayı aliyim :d:)
coil takılsın tamamdır
Hoşgeldin Maşallah.... Kazasız Belasız
aleyküm selam yorum veriyorum emeğe saygı + rep
maaaşallah sade kazasız belasız