oldum olası sevmedim şu aurisleri , allah kaza bela vermesin...
Printable View
oldum olası sevmedim şu aurisleri , allah kaza bela vermesin...
Auris güzel araç ya kazasız belasız kullan abi
Maşallah kazasız belasız
Maşallah , plaka çok güzel olmuş :)
Araç zaten güzel , ona yorum yapmıyorum :D
hayırlı olsun maşallah kazasız belasız :)
maşallah.. birşey sormak istiyorum.. yakın bir arkadaşım düşünüyor ama tereddütte kaldı..
ben aracın çok kaliteli olduğunu düşünüyorum ama o hep önyargılı..
memnunmusun araçtan? yakıt olarak çok da iyi diye biliyorum..
Maşallah bence bu jantlar bile güzel :)
İyimiss.. :) Kw nin coili varmıs onu kullanırım heralde büyük ihtimal.. :)
Eyv sagolasın.. :) Öyle deme begenmeyenlerde var :D
Eyv berkan sagolasın.. :)
Ben yaklasık bir aydır kullanıyorum genel anlamda sorunsuz memnunum..Tabi uzun süredir kullanan kisilerden yorum almak daha saglıklı olur..
Ne gibi sorunları var??
Eyv sagolasın.. :)
şanzımanlarında bi ötme sesi çıkabilio ki ben komple şanzımanı değiştirdim hala biraz ses var yağ eksiltme sorunu çıkartıo 2 kez turbo deiştirdim herşey düzeldi bitti diodum dün akşam yine yağ lambası vs yandı kontrol ettiğimde çizginin altındaydı daha başka kronik ne sorunları var bilmiyorum ama bu söylediklerim bi çok auris kullanıcısının başına gelenler...
maşallah kazasız belasız...
Maşallah aracına. Güle güle kullan Auris kullanıcılarını görmek güzel oluyorforumda :)
KW almaya karar verirsen haberleşelim bende alıcam buradaki dist iyi fiyat çekiyo ne kadar kalabalık o kadar iyi :)
Eyv sagolasın..Kw düsünüyorum fakat arac henüz 1 aylık ve coilover ile beraber garantinin a dan z ye bozulucagını duydum bir kac kisiden.. Üstüne birde burda yazılan kronik arızaları görünce gözüm korktu dogrusu servis müdürüyle görüsüp net bir bilgi alıcam..Ama bana cok sacma geldi amortisörlerin degisimiyle tüm garanti nasıl bozulur anlamıyorum..
çok güzel kareler elinize sağlık..