daha başka janta geçilmese iyi olur kamber ve son jantlarla çok yakışıklı olmuş Allah kaza bela vermesin.
Printable View
daha başka janta geçilmese iyi olur kamber ve son jantlarla çok yakışıklı olmuş Allah kaza bela vermesin.
of süper olmuş arabayı deli gibi basasım geldi zor tutuyorum kendimi :D
jantlar efsaneymiş.aracında da bi o kadar ii durmuşlar Maşallah :)
Çok güzel duruyor.. maşallah tekrardan
Nokta...Allah Kaza Bela Vermesin Merso Jantının Söküldüğüne Üzülmüştüm Ama Yeni Jantları Görünce Sevindim :)
dibim düştü desem yeridir yeni duruşuna maşallah
yenı jantlar nokta olmus gerçekten
son jantlar gerçekten süper olmuş, güle güle kullanın...
Bu arabayı her gördüğümde ank amortisore gidesim geliyor..
Maşallah , çok sıkı duruyor..
Furkan cidden enfes oldu :D iyiki demişşin onura bi deneyelim diye :D
10" offset çok iyi tercih olmuş. Muhteşem duruyor. Maşallah.
Geç karşısına izle saatlerce, muhteşem olmuş gerçekten, yıkım. Allah(c.c) kazasız belasız sürmeyi nasip etsin inşAllah..
Maşallah Aurise Insan Zevklı Olunca Çok Güzel Görüntüler Çıkıyor Ortaya ;)
Ben bunu görene kadar hiç bir auris i beğenmedim :) Maşallah kazasız belasız mükemmel olmuş :)
Maşallah.son
fantazi bir renge boyanmasıs lazım :D maşaallah harika görünüyo
Auriste nokta maşallah :)
bildiğin ninja gibi olmuş :D
maş. yeni jantlarlada harika oldu.. ;)
Süper olmuş maşallah :)
Allah razı olsun tesekkür ediyorum..
Diğer yaza kadar bu jantlarla devam sonra arabayı degismezsem eger cok daha farklı seyler var aklımda :)
Aynen kanka :D olur dedim dedim inanmadınız bakın simdi ne oldu :D
Yavrum sadece auristemi :) 19" 10 ofset üstüne bu basıklıkta jantı lastiginden bu derece ayrı araclar piyasada cirit atıyoda benimmi haberim yok :D hayır illa camurlugu jant lastik arasınamı sokalım :D eyvallah melihim sagol :)
Hepinize tek tek tesekkür ediyorum beyler allah razı olsun..
http://i48.tinypic.com/23i7bi9.jpg
Maşallah harika görünüyor :)
Furkan'ım efsane olmuş maşallah canlı canlı da gördüm körfezde Nokta yani :icon_tup:
güzel olmuş allah esirgesin
yeni jantlar çok daha iyi olmuş maşallah :)
jantlar harıka olmus masallah :)
19x10'u geçtim ET22 insaf insaf :D
efsane duruyor ...TRD spoyler, cam difüzörü vs ile çok güzel olucagını düşünüyorum maşşalh
yeni jantlar harika olmuş, masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
Tesekkür ediyorum :)
Tesekkür ediyorum baskan sagolasın eksik olma :)
Allah razı olsun..
Tesekkür ediyorum sagolun keske eski jantları degismeseydin diyenlerde var zevk meselesi tabi bi yerde :)
:cool: :D
Spoylerı ben cizicem farklı bisi var aklımda ama su sıra baya yogunum daha ona sıra gelmedi :)
Allah razı olsun tesekkür ediyorum :)
maşallah bence bu jantlar çok daha güzel olmuş ha eskisi de çok iyiydi ama bu jantlar başka durmuş öne lip takma şansınız varsa plastik değilde aşşağıda ki gibi bir lip cok yakısır
http://i.imgur.com/FCdsE.jpg
yada böyle
http://i.imgur.com/KEfcU.jpg
Yurtdışındaki araçları görüp dibimiz düşüyordu.Türkiye'de yapılan en iyi jant-lastik-çamurluk uyumu desem çok mu abartırım? :)
Mazdadaki lip güzelmis fakat dedigin gibi plastik takmak istemiyorum diger türlüde hem kullanımı cok güc olucak hemde takım olması noktasında marspiyelde gerekicek estetik anlamda güzel olucagı kesin ama kullanım acısından denemek lazım :)
Boyle bir yorumu birisi yazarmı diye cok merak ediyodum bekliyodumda..
Hicte abartmazsın güzel kardesim tesekkür ediyorum :) Kusura bakmayın mütevazi olamıcam :D
Maşallah körfezde de gördük yani böyle bir auris daha görmedim mükemmel :)
Bu arada kaliperler boya sanırım ? spreylemi boyadınız ve estroil mavisi diyemi geçiyor
Ben herşeyden önce cesaretinden dolayı kutluyorum :) Allah kaza bela badal tümsek çukur göstermesin :)
arkadan duruş çamurluk pozisyonu efsane olmuş maşallah