type-R a ayar şart :D
Printable View
type-R a ayar şart :D
Oynayanlar varsa akşam aktif edeyim 1 aylık gold duruyor köşede makineyi GTA 5 bittikten sonra hiç açmadım :D
Bende geliyim iki tur atalim :)
Ben geldim frkn muhtesem suleyman bitinci geliyo :) gelmek isteyen varsa eklesin
id : YsnErhn
dün den ufak bi gazlama
13.02.2014. forza motorsport 4 - YouTube
Kirmizi Type-R : frkn
Sari Ek9 : YsnErhn
Beyaz Ek9 : murattini
Baya keyifli oldu dun gecee valla
Hesap makinesiylemi çektiniz bune :D
size cam car lazım :D
id: frkn sti
bu akşam için söz vermeyim ama gelirsem saat 23 gibi buraya yazarım yıne
bu aksam bende gelebilirim sonunda internet geldi eve :D saat söyleyin ona göre kendimi ayarlıyım ***** saat farkı :D
Normalde fix her aksam 23:00 - 23:15 gibi en az 3 araba cikiyoruz biz. Gelmek isteyen arkadaslar eklesin burdan id: YsnErhn yalniz bnde headset yok viber facebook falan iletisim sagliyoruz :D
ben online ım
Murat ben 15 dk sonra online olucak deneriz hem
Arabayida gormus olursun
Dün gece güzeldi bir kaç tur döndük, bir kaç tampon kırdık araç patlattık roll yaptık teşekkürler arkadaşlar :) Yasin seninle dün denemedik :D Gerçi ben sağa sola patlamaktan en az 2000ft yedim sizden de o ayrı mesele :D bu akşam girersen bi deneyelim seninle bende şu s2k'yı bi göreyim hem.. Aracın ayarlarını yapmakta zorluk çekiyorum, oyuna pek aşina değilim çünkü
Dun gece keyifliydi yaa :) olur kardesim deneriz ben 11 gibi genelde aciyorum yalniz bnde kulaklik yok viber facebook vs uzerinden anlasiyoruz o na gore ayarlar gazlariz kardesim