Live ID:Berk7767 bugun Mr.K dan aldıgım drift dersleriyle kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum teşekkürler Onur bey:D:D:D
Printable View
Live ID:Berk7767 bugun Mr.K dan aldıgım drift dersleriyle kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum teşekkürler Onur bey:D:D:D
barkin o kdr kral olma fm3 te gecemiyodun unutma o gunleri :hehe: suan sadece surekli drift yapmiyorum tek fark o :hehe:
Rivals'ta belirleyin bir pist orada drift kasın:D
Mesela fujimi kadio'da ae86 ile olan yarış çok zevkli..
Fanatec Gt ile low&slow um bu aralar :D alışmak sevmekten daha zor geliyor :D
Party daveti attim dodoo offline oldun R yapma en kotu elek olursun :D Drift konusunda iddialiysam sebebi var ayrica senin gibi asiri para vermedim direksiona microsoftun orjinal beyaz force feedback direksionu var 99 dolara ikinci el temiz az kullanlms aldigim yetio :D yarin musaitsen maple da yapalim 3 tur, Once sen yada ben yapariz birimiz arkadan yanlamadan izler 3 tur hile fesat olmadan sonra bi 3 tur daha oburumuz yapar birimiz izler :D fazla ciddiye aldm sanki
90 derece direksiyon kullanmak joystick kullanmakla aynı nerdeyse zaten .. fanatecde şuan maksimum 600 derecede düzgün oynayabiliyorum .. 900 derece de drift yapanları süre kastıranları youtube dan izleyince yüzüm kızarıyo utanıyorum :D ama 90 derece tırt direksiyonlarla oynamak kolaydır...
yokmu bu akşam online oynamak isteyen...
A garibim uzaklaştırılmış yaa :D
Şimdi seni elek edecek olan ben değilim, başka biri, ben cihazı uzun zaman sonra bugün ilk defa açtım.
Fanatec konusuna gelince bende evet fanatec gt var doğrudur, ama hem ayarları yapılı değil, hemde senle yarışacak olan kişi zaten joystick ile yarışıyor :icon_tup: :)
Olum el s2yle gerdege girilir mi hic ? Bugun oynayanda ben degildim kuzenimdi :D
Yok abi adam iddaalı, oynayacak adam bulamıyorum diyodu :p
Benlik bi durum yok, ben temizim, sağdan sağdan giderim yavaş yavaş :D
Önder ve onur abi pazar günü oyun daveti için kusura bakmayın net koptu.
Yoksa cam car olarak katılıcaktım :D
akşama sevişelim onur :D senle twin bi başka :D
varmı 430 u geçicek veyron hennesey vs hariç cadde arabası lazım :)
lotus yalanmi oldu :D:D
zaten ben wifi ile bağlanınca live bağlantım kopuyo benim makina'ya illa bişey sokucaksın ki bağlantı kopmasın :D:D
Ethernet çekicektim ama net gitti komple hemde sana rezil olmaktan kurtuldum :D
neyse haftasonu için 2 tane arabam var.onlara ayar çekmeye uğraşim bari
Yarım saat 45 dakka daha onlineım duyrulur :d
forza 4 de arabayı nasıl basabilirim coil aldıktan sonra ayarı var sanırsam youtube da izliyorum adamlar bildigin stance meeting yapıyor dip basık :D alçaklık,kamber ayarı vs nasıl yaparım?
Bazı videolarda alçaltma modu var, oyunun izin verdiğinden daha fazla basmışlar.
Onun dışında ayardan en dibe alıp, lastik havalarını falan düşürüp biraz daha basabilirsin:D
Teşekkür ettim lastik havalarıyla oynıyım ben :D:D
suspansiyonu en yumuşağa alırsan zıplamalarda direk air ride oluyor araç :Dfoto çekmek için birebir, ama sürüş berbat tabi