heepsinle onla dene :D
bu arada e36 m3 ü ayarla bi aksam deneyelim 80-350 ayar tamadır .
Printable View
evet aksam için
e36 m3
e39 m5
clk 55 amg
E63.5 :D Amg
hazırdır beklenıyorsunuz. :D
bu arada gormeyen varsa ekleyın
MrKABASAKAL
Herkeze merhaba,
Adım Burak forum'u kurcalarken forza kısmını gördüm özellikle koyduğunuz fotolar,videolar beni coşturdu gittim Xbox aldım yanında'da forza 4 aldım.
Biraz daha oynamayı öğrenim online için aranıza katılmak isterim. :D
Şuan için Live Gold üyeliğim yok olduğu zaman herkezi tek tek eklicem.
Live ID : NickHaulden
katilabilirsin tabi kardesim hosgeldin
ekle burdan arkadaslari online oynuyoruz genelde
Live ID:Berk7767 bugun Mr.K dan aldıgım drift dersleriyle kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum teşekkürler Onur bey:D:D:D
barkin o kdr kral olma fm3 te gecemiyodun unutma o gunleri :hehe: suan sadece surekli drift yapmiyorum tek fark o :hehe:
Rivals'ta belirleyin bir pist orada drift kasın:D
Mesela fujimi kadio'da ae86 ile olan yarış çok zevkli..
Fanatec Gt ile low&slow um bu aralar :D alışmak sevmekten daha zor geliyor :D
Party daveti attim dodoo offline oldun R yapma en kotu elek olursun :D Drift konusunda iddialiysam sebebi var ayrica senin gibi asiri para vermedim direksiona microsoftun orjinal beyaz force feedback direksionu var 99 dolara ikinci el temiz az kullanlms aldigim yetio :D yarin musaitsen maple da yapalim 3 tur, Once sen yada ben yapariz birimiz arkadan yanlamadan izler 3 tur hile fesat olmadan sonra bi 3 tur daha oburumuz yapar birimiz izler :D fazla ciddiye aldm sanki
90 derece direksiyon kullanmak joystick kullanmakla aynı nerdeyse zaten .. fanatecde şuan maksimum 600 derecede düzgün oynayabiliyorum .. 900 derece de drift yapanları süre kastıranları youtube dan izleyince yüzüm kızarıyo utanıyorum :D ama 90 derece tırt direksiyonlarla oynamak kolaydır...
yokmu bu akşam online oynamak isteyen...
A garibim uzaklaştırılmış yaa :D
Şimdi seni elek edecek olan ben değilim, başka biri, ben cihazı uzun zaman sonra bugün ilk defa açtım.
Fanatec konusuna gelince bende evet fanatec gt var doğrudur, ama hem ayarları yapılı değil, hemde senle yarışacak olan kişi zaten joystick ile yarışıyor :icon_tup: :)