evet aynı aracı 2. kez kazanmayı planlamıştım, GT4 yada GT3 de olduğu gibi.O zaman krediyi alnımızın akıyla kazanmak zorunda kalıcaz galiba :D
Printable View
Beyler sormak istediğim bişey var. PS3 te sadece GT takılıyorum. Bazen Online oynuyoruz malumunuz.
ama gerek iş gerek dershane gerek başka aktiviteler yüzünden haftada 2 3 aksam max açabiliyorum aleti. yani haftada total olsun 15 saat filan oynuyorumdur bununda herhalde yarısı online dır.
Soru şu ne kadar internet yer bu hâl? İnterneti kotalıya geçirme niyetim var da sınırsıza o kadar para vermeye gerek yok diye dusunuyorum 6gb kotalı olsa yetermı acaba bana ?
ınternet kullanımıda evde aksamdan aksama oda genellikle peder kullanıyo yanı sınırsızlıkla pek bı alakamız yok. gıbı ama 6gb yetermı yetmezmı onu bılemedım nedır dusuncelerınız ?
gt5 academyde aracı satın alırken 72 bın cr verdim satarken 22 bın cr ye alıyoruz galerıcıler bıle bukadar ölücülük yapmıyor yavv :D bunu kendı ıstedıgımız rakamdan satamıyormuyuz?
hadi oynuyak yokmu kimse:D
pc versiyonu var mı ? live for speed gibi lisans mı almak gerekiyor ?
arkadaşlar UK US tercihi nerede yapılıyordu ve hangisini tercih etmek mantıklı
warmı oynaan az önce biraz oynayayım dedim adam ek kasa civicle 540 km yaptı nası oluyor
bug'dır beyler kesin,alacağımızı sanmıyorum :D
peki bu acıgı nasıl bulabılırız :D