Beyler isteyene Horizon Limited Edition'u satabilirim
Sıfır fiyatı 199 TL.
Pazarlıklı 160
Pazarlıksız 150 tl ye vericem.
Printable View
Beyler isteyene Horizon Limited Edition'u satabilirim
Sıfır fiyatı 199 TL.
Pazarlıklı 160
Pazarlıksız 150 tl ye vericem.
Bu arada, gold paket almamız lazım 4 te dimi netten oynayabilmek için
Bedava araç veriyorlarmı (sanki polo gti bedava eklendi diye duydum), biraz yardımcı olabilirmisiniz?
Bu forza horizonda trafikde falan gazlanabiliyormu ?
Bugün xbox geldi arkadaşımdan fakat eski makina sanırım beyaz olan fişi takıyorum taktığım gibi şalter atıyor adaptörle ilgili bir sorunmu acaba bilgisi olan varmı.Ve bu xboxda hdmı girişi yok sanırım hepsi aynımı ?
evet oyun içinde görüyorsun araçları , paketler falan .. bende direkt görünüyor live a bağlı olduğu zaman ...
ntsc oyunu zor sanırsam .. genelde pal oluyor ... fwli ise cihaz ntsc olarak internetten indirip diske yazabilirsiniz ... ben eskiden öyle yapıyordum
Ben hotmail.co.uk aldım gmail falan bakmadım hiç Türkiye adresime gold üyeliğimi aktif ettim bende sonra dedim mıçtık şimdi napıcaz :D Xbox online yardıma tıkladım yaklasık 45 dakika bekledim Nicole isimli bi calısanla canlı konusma gerçekleştirdik derdimi anlattım uk hesabıma adresimin devredilmesini rica ettim dlc paketlerimi indiremediğimi belirttim bana reedem cod yollayıp tr hesabımdaki gold üyeliğimi silin dedim aynen öyle yaptılar :)
Contact Us - Xbox.com
Bu sayfa değil mi?
Olmadı arayayım chat bölümünde kimse yok :D
Peki oyun kayıtları da mı gidiyor yeni mailden giriş yapınca forza ya?
Beyler hiç yokmu online oynayan?
Burdan soru sorulurmu bilmiyorum ama sorucam :) bnm xbox fw li ,ben orjinale çevirmek ve sizin peşinize takılmak istiyorum.Bana maliyeti ne kadar olur (kulaklık,forza,12 aylık live,orjinale dönüm ücreti) ?
Xbox 360 Forza Horizon Kablosuz Direksiyon
Direksiyon + Horizon 180 lira sanırım..
İyi fiyat gibi :)
Bu durumda direksiyon 50tl'ye gelmiş oluyor. Sırf oyunu zaten 130tl-140tl'ye satıyorlardı D&R'da. LCE versiyonda 200. Güzel fiyat bencede.
Ben simdi xbox almayi dusunuyorum ama forza horizon mu yoksa fm4 mu alicam direksiyon ne onerirsiniz? ilk defa alicam ve bilgim 0. Neler yapmam gerekiyor oyunda neler var yardimci olabilecek var mi
te yeni Xbox'n ilk oyunu - Hrriyet TEKNOLOJ
Yeni xbox ve tahmin edilen oyunu
horizon ve forza4 ü bir arada oynayan arkadaşlar varsa horizon ile ilgili yorum alabilirmiyim ... oynanış , araç çeşitliliği ve trafikte yarışma hakkında olumlu olumsuz ?
direksiyon için çok bi seçeneğin yok .. o wireless kumandaları direksiyon olarak değerlendirmiyorum şahsen ... fanatec alman en mantıklısı .. bütçe olarak çok çok fazladır o wireless zımbırtılardan ancak biri direksiyon biri el kumandası ...
Olma mı, ben varım :)
Horizon ilk başlarda fena değil diyordum, gece yarışları-trafik-ışıklandırılmış kadran vs ama, gel gelelim oyunda ilerledikçe oynanış berbatlaşıyor, çok saçma sapan manevralar vs. vs.
Araç çeşitliliği FM4 te olmayıp bunda olan bazı araçlar var tabi, ama araç çeşitliliği kısıtlı.
Kısaca fm4 akar :)
iyi ozaman boşa para vermeyelim bari :)
Forza 4 te dlc lerde hata veriyor hersey tamam nasil cozebilirim?
Abi horizon cok kotu ciddiyim paraniza kiymayin sokak diye bi heves aldik ne ayar yapiyosun ne motorun anlik bilgilerini gosteren ekran aciliyo cok sacma bi oyun bence
arkadaşlar selam, ben fm4 ve horizon'u aldım.. siparişim 4 5 gün önce geldi.. shopto.net ten bakın oyunlara fiyatlar iyi...
bu arada forza toplantısı yapmıyormusunuz :) bende artık aranızdayım... gold üyeliğimi açmadım daha.. forzaya alışıyorum şu ara...
Xbox 360 almayı düsünüyorum fakat yeni versiyonu cıkıcak diye bir söylenti var yani kesin tarih var mı ?
Oyun Kusursuz şekilde yapılmış ama bilgisayar içinde çıkarsalar fena olmaz online olarak xboxdan fazla oyuncu kazanır gibi geliyor