abi oyunda ırkçılık yapıyoruz,kimseyi istemiyoruz bizbize olmalıyız :D:D
Printable View
şu arabalardan nasıl bulabilirim :D zormudur, varmıdır elinde olan atabilcek :D
http://www.indiancarsbikes.in/wp-con...mo-5-image.jpg
Abi beni fransiz leylasi kackere disari attti, son ringte 3kere atinca bende ciktim. Sanada 4 5 kere at dedin sende orali olmayinca ciktim napim :)
Redbul araci 470son hiz. 350ile sacma sapan virajlar alir.
Ben arac paketi alinca siyahini verdiler.
Araba paketide 10liraydi storde hic cr kasmaya gerek yok.
videosunu gördümde böyle bişi olamaz ddim :D ayrıca bi sorum daha olcak, bu hız testi haritasını satınalmak için kredikartımı gerek ? fiyatı nedir ?
Uzun biraradan sonra tekrar beraberız arkadaşlar YENİ YARIŞ :
Tarih : 22 Eylül 2012
Saat : 21:30
Pist : Siz Seçin :)
ODA KURULDU HERKEZİ BEKLİYORUM !!!
ODA İSMİ : 600PP Cars TR
1472-6118-3658-4758-7299
Beyler cumartesi gunu yaris var herkezi beklerim
virajlara frene basmadan vites küçülterek girmek isteyen arakadaşımız yokmu :D
http://www.techturkey.com/forum/off-...itech-g25.html
bugün yok mu yarışan?
YARIŞ BİLGİLERİ :
TARİH : 29 EYLÜL 2012
PİST : Nurburgring Nordschleife
SAAT : 21:30
PP SINIRI : 550
HERKEZİ BEKLİYORUM AKŞAMA
odayı kurdum
Oda ismi: 550 PP TR
artık çok takılan yok galiba ?
aynen kivilcimim.. Sende yoksun bu aralar
abi gecen bi guncelleme gelmiş 227 mb.
inan kaç gündür onu beklemeye üşeniyordum bugun yaptım,artık varım...
bida bikaç derdim vardı bizim kedi pirelenmiş evi falan ilaçlattım :D
yenide 3 araba satışa çıkmış storeda 1.90tlye.onları aldım bugun.
bundan sonra varım organize olalım :D
ama g27 satttımda beri içinde buruk var oyun tadı var kafamı kurcalıyor gene bi direksiyon alıcam :D
iyi haftaya beklerim seni :)
ben aslnda haftada 3 4 gece onlıne ım
takılınabılınır.
bugün yarış var
saat : 21:30
tarih : 06|10|2012
pp : 620
herkezi bekliyorum
Ya ben 4 5 gundur surekli lobiden kopuyorum. Sunucu baglantisi kesiliyo kafayi yiicem
Cildiricam bunun nedeni nedir ya. Internet cekiyo bagliyim internetede. Ne bunun derdi ya
Arkadaşlar Ben LOGİTECH G27 almak istiyorum ama SIFIR FIYATI NEDIR ACABA ?
merhaba arkadaslar
gecen gun arkadasim rica etti ve bende gt5 cdmi ona verdim. bi hafta gectigi icin bende baska bi arkadasimdan gt5 cd si aldim ki haftasonu musaitim biraz kasarim zaman öldururm diye. eve geldim cd yi taktim. arkadasimdan aldigim cd ingilizce olaniymis. yurtdisindan getrmis. cd yi takinca 18 tane guncelleme var dedi? yaklasik hepsi 600mb civarinda.. bende gece yatarken acik biraktim sabaha kadar dolsun,sabah oynarim diye biraktim.. sabah kalktigimda guncelleme bitmisti. simdi oyunu actim ve benim oyunumun silindigini,yerine yeni bastan baslar gibi sifir oyun geldigini gordum.. bi cd degisti diye butun bunlar revami? yaklasik 2 senelik oyunumdu benim ve zorda olsa %80lerdeydim.. bunun bi caresi varmi? oyunumu geri getirebilirmiyim? yoksa kader diyemezsin sen kendin ettin diyip sifirdanmi basliyim? cok canimi sıktı bu durum ya :(
arkadaşlar bende online olamıyorum 4.25 versiyonu bir türlü yükleyemedim sunucu hatası veriyor :(
Öbür cd ile açınca tekrar eski oyunun gelebilir belki.
hommm bellege yedek demek.. faydalı bilgi. Nasıl yapılıyor kıvılcım ? basıtmı bellegı taksak kendı ayarlarmı hemen ?
bırde nedır cok yer kaplarmı ?
4gb bellek ıs gorurmu ?
tabi iş görür yaklaşık 2.7 mb save dosyası..
mp3'ten ufak :D
usb'ye takın belleğinizi.
oyunlar kısmından save datamı ne öyle 1 klasör olması lazım.(ps3 ana menüde)
ona girin gt5 game data (save data vs) diye bişey çıkar hatta altta ufak harfler ile son kullandığınız araba ve oynadığınız gün sayısı yazar.
onun üstüne gelip ücgene basın,copy deyin usb belleği seçin oldu bitti ;)
ayda 1 bunu yapmakta fayda var ;)
bu arada yarışlar noldu hacılar ?
2 haftalık offline kariyerimde söyleyebilirim ki bu oyunu GT-R sahibi olmadan önce ve sonra olarak 2ye ayırabilirim.
GTR'dan sonra arcade oyun gibi gelmeye başladı..
kıvılcım panpa biz giriyoz ara ara kendimiz kıllatıyoz onurla. headsette yaptık :)
sunucu ile bağlantı kurulamadı.(ID = 2:6399) hatası alıyorum oyun başlangıcında. online oynayamıyorum. sizde de varmı böyle bişey,yoksa bana özgümü?
nerden bulcam ben senı aga ? hem sen tur bindiriyon tadı cıkmıyo :D +200pp fazlalık ısterım :)
yok la para bizde ne gerzer. :) biz o işleri special route 7 mi 5 mi ne varya tünelli düzlüklü orda hallediyoz :)
tünelsiz 425 goruyom sıkıntısız daha duz ne olsun?
edt: zaten tünel yapcak başka bişey varmı bilmiyomda. stock şanzıman.
demekki biri önden yürüyebilse şanzımanıda açsam felix i geççez heralde :D