Ben onde oldugum zman yarista uzunsa oyundan komple cikiorum direk birinci
nasıl çıkıyorsunuz ben çıkış yapıp tekrar girince kaldıgı yerden devam ediyor
Yarisirken noya basiyorum retire secenegi ve sonradan confirm secenegine basiyorum
athem Nickli Üyeden Alıntı Yarisirken noya basiyorum retire secenegi ve sonradan confirm secenegine basiyorum peki para geliyor mu?
athem Nickli Üyeden Alıntı Yarisirken noya basiyorum retire secenegi ve sonradan confirm secenegine basiyorum Kanka bende no yok neye basacagim
semih Nickli Üyeden Alıntı peki para geliyor mu? 2 kere geldi 1 kere gelmedi ama finish cizgisi yada tur olayindan gelmemis olablir SeRKaN Nickli Üyeden Alıntı Kanka bende no yok neye basacagim Iphone 5 ler dandik kanka
mmtrıza Nickli Üyeden Alıntı Hangi bölümde hangi araçla peki ? 14 aracım var ve 11 bölümde yarışıyorum, o yüzden hatırlamıyorum tam olarak. uzun parkur ve 4-5 turlu yarışlar olduğuna eminim. Porsche de var r35 de ve r35 tavsiye ederim, yarışa önde başlatıyor resmen uçarak kalkıyor
Gtr 35 harbiden iyi aldigim en iyi araba
gtr 35 aldım ama yine sondan başlıyorum
athem Nickli Üyeden Alıntı Gtr 35 harbiden iyi aldigim en iyi araba Alan pişman olmaz.
r34 aldım yavaş geldi bana r35 almak için para biriktiriyorum 15 bin param var
ClioRs182 Nickli Üyeden Alıntı r34 aldım yavaş geldi bana r35 almak için para biriktiriyorum 15 bin param var r34 almayın daha öncede uyardım serinin en son araçlarını almaya çalışın
Mmtriza gtr35 ten memnunmusun? Oyunu 2 gundur oynamiyorum biraz ozlemek lazim
Bend baya sardim takildik silviada r35 almak icin para biriktiorum
athem Nickli Üyeden Alıntı Mmtriza gtr35 ten memnunmusun? Oyunu 2 gundur oynamiyorum biraz ozlemek lazim Memnunum kardesim gideri iyi viper mclaren ve gtr35ten sonra diger araclar sanki gitmiyormus gibi Beyler yeni arac tavsiyeniz nedir fazla pahali olmayan ?
mmtrıza Nickli Üyeden Alıntı Memnunum kardesim gideri iyi viper mclaren ve gtr35ten sonra diger araclar sanki gitmiyormus gibi Beyler yeni arac tavsiyeniz nedir fazla pahali olmayan ? Audi Tt alabilirsin almadıysan,stage 3-4 den sonra rakipleri toz duman ediyo,çekişi iyi.
Arkadaşlar aldığımız arabayı satabiliyor muyuz oyunda? Ben bulamadım nasıl satarız arabayı acaba?
E90Fun Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşlar aldığımız arabayı satabiliyor muyuz oyunda? Ben bulamadım nasıl satarız arabayı acaba? Arabayı satma yok malesef.. Oyun oynamak için derslere gider oldum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları