Bu linkteki ürün de olur ama x360 gamepadindeki kaliteyi bulamazsınız performansı da tatmin etmez
Printable View
F710 Wireless Gamepad - Logitech
bayağı kalitelidir, wireless ve titreşimli.
Grid 2 oynuyorum ara sıra gayat güzel, pil ciddi anlamda uzun sire dayanıyor.
Alıcı mesafesi yeterli ( 4 mt sıkıntısız) ön yüzdeki alt tuşlar senin istediğin gibi ne kadar basarsan o kadar etkili. Fiyat biraz pahalı ama ömürlük :)
Burda fiyatı iyiymiş ben 105 TL sına almıştım.
http://www.novabazar.com/Logitech-F7...kce&v=1.42.7#0
arkadaşlar oyunu kuruyorum ondan sonra slrr galıba oyunun ıcıne atıyorum ama oyuna geç giriyo sonra oyun durduluyor bunun bı cozumu ve komple boyle setlerın arabaların nasıl atılcanı soylersenız cok makbule geçer oyunu torrenten 2.3 versıyonunu ındırdım gırdımde oyuna mersedes 190 evo falan var dıger dedım gıbı dıger seyler için drift mod iiçin falan yardımcı olursanız sevınırım
klasörlerin içine attığın dosyalar buyuk bi ihtimal oyuna ait değil yani sürüm 2.3.0 değil eğer farklı sürüm atarsan oyun açılmaz oncelikle 2.3.0 diye belirtilen dosyaları indirmen gerekiyor
dosyalar için streetlegalmods güzel site pek çok güzel araç motor interior exterior parçaları var yine aynı şekilde sürümüne bakıp indirmen gerekiyor
oyun olarak benim favorim vlad v3 en güncel oyun bu olması lazım o da modzona da mevcut oyunlar içinden bulabilirsin tek sıkıntısı 2jz gibi bi motorun bazen tam doldursan bile 100 hp felan çıkması :D onun dışında atmalar felan oldukça az araçları katalogtan ful yada şase olarak satın alabilrsin 50 60 civarı araç var yine o civarda motor var
para için begformoney şifresi var şifreyi garajdayken yazıp parça sökme değil onun yanındaki parça ayarlama tuşuna basman gerekiyo oyle geliyor para
yinede sorularınız olursa cevaplarım :icon_tup:
sagolun oyunun o surumu degıl demıssın ama acıırken oyunde street racıng 2.3.o
yazıyor ve yenı verısoyn oldugu bellı
eskınınıde oynadıgım ıcın dıyorum
sımdı ben bu oyunu sılıp yenıden baska bıyerdenmı yuklıyım yoksa buna upragede edebılıcekmıyım slr dıye bı dosya varmıs onunla falan acıkcası bulmak yapmaz zor
bide baştan yuklemye kalksam oyunun her bır bolumunu patchını ındırmemmı gerekıyor yardımcı olursanız sevınırım
hayır her patch i indirmene gerek yok oyunu komple düzeltilmiş herşey eklenmiş halini yapan kişiler var
Игра - Разное Ğ´Ğ»Ñ SLRR - Каталог файлов - ModZona.ru
yukarıdaki linkle oyunların toplu halleri var çeşit çeşit. Benim denediklerimin arasında en iyisi JACK V3 ( bunda baya bi emek istiyo hileler çalışmıyor çunkü. 20k dolara sıfırdan araba yapıp geçe yarışıyorsun vs. grafikleri de oldukça başarılı ) ve Vlad V3 ( bunda hileler çalışır oyun daha kolay katalogdan direk arabayı alma gibi seçenekler de mevcut ) bol bol araç motor ve harita var her ikisindede
oyunlar biraz büyük onu da belirtiyim jack v3 2gb civarı olması lazım
listede bulunan pre alpha felan oyunların daha geliştirilme aşamasında oldugunu belirtiyor daha çok beta yada sadece oyun adının yazdıklarını tercih etmekte fayda var.
attığım sitede jack v3 un indirme linki yok google a slrr jack v3 download yazarak indirebilirsiniz.
Oyunu Logitech F310 gamepadle oynuyorum artık. Bu zamana kadar boşuna oynamışım Özellikle drift çok zevkli oluyor analogla.
şimdi oyunun en son sorunsuz olan sürümü hangisi indirip yeniden oynayasım geldi :D
Bende şu an güzel bir hal aldı oyun, Torrent oluşturabilirim. Ama nasıl paylaşacağım hakkında, yardım lazım :)
V2'yi , bayağı güzel doldurdum. Ve hiçbir sorunu yok ve dün akşam Torrent'ini de oluşturdum. Yükleyince hizmete açık olacak :)
https://yadi.sk/d/bq6WiPRNVhL2e Bu benim topladığım V2 :) Sorunsuz, güncel modlar yüklü :)
Sorun var mı çalışmasın da?
tek senin makinadan seed ediyor sanırım dün akşamdan beri %6 da ara ara geliyor ama 1 haftada fln anca iner tahminim
Evet çok yavaş iniyor...
Torrenti kendim yaptım, forum için... İnternete yaymayınca...
dün akşam çok güzel indi 90 lara kadar geldim ama bugün hiç indirmedi sen bi gece açık bıraksan pc yi inecekte işte :D
Keşke daha önce söyleseydiniz, bilseydim bırakırdım :)
bu gece açık bırak ozmn :) herkez nasiplensin.
tşkler bu arada.
Ne demek, herkes oynasın diye uğraşıyorum :)
vlad v3 de menüler felan hızlanmış ama süspansiyonu basınca yerin içine giriyo :D 90 derece dönüyor aracın ön tekerleri :D arka camberi hiç bi şekilde kapatamıyorsunuz :D
taylaner çok teşekkürler ama 3 gündür inmiyor :)
aynn hiç inmiyor 3 gündür benimki devamlı seed yapıyor %90,1 e kadar seede devam bari indirenler oraya kadar çeksinler :D
%90da kaldı benimki de :) Benim oyunda sorun yok halbuki aylardır oynuyorum ama bi denemek istiyorum.
Valla bu gece açık bıraktım bilgisayarı ama, olmadıysa; direk internete yükleyeyim dosyayı ?
bazı araçların suspansiyon konumları yuzunden duzenlenmeyebiliyor ama marketten runnig gear > suspensions > trailing arm 2 tarzında bşey olması lazım diğerlerine göre daha cok kollu ve daha güncel duruyor. onda camber , toe ve spacer seçenekleri mevcut camber aralıgı +4.5 -4.5 olması lazım
torrentını paylasan arkadsım oyun cok yavas hatta ınmıyo bıle bılgısayarı acık bırak harbıdenDD:
4 gün bugünde hiç inmedi %90,1 de kaldı 4 gündür seed etmeye devam
aynen %90,2 kaldı benimde
yokmu yeni çıkan bişeyler işten güçten takip edemiyorum uzun süredir :D
oynanabilirlik rezildi eskiden düzeltildi mi o saçmalıklar. Bi de zırt pırt oyundan atıodu.
Hotrlatıyorum ama şu atmaması için bir çözüm var mı yapıyorum atıyor tekrar yapıyorum tam bitiyor tekrar atıyor
uzun zamandır en begendigim ugrastıgım araçlardan 1jz :)
http://i.hizliresim.com/l0QkLg.jpg
Görüntü kalitesi neden bu kadar iyi, bende son çözünürlükte oynuyorum pc imde iyi fakat böyle değili resimlerde effect mi var yoksa bi grafik modu falan mı var