Batu ipye baglanıyor ama connectin lost diyor :D
Printable View
bi sorayım arkadaşlarıma sorun neden oluyomuş diye geri dönüş yapayım :D
batuu bizim fn2 roll videosu nerde lan :D
yok oğlum o çekemedim ki lag falan girdi yaş :D
Günkut: +Modlar tam degil ondandir eksik olan modlari yuklesinler cozulur sorun. bi deneyin bunu .
Klavye ile mi oynuyorsunuz?Bir de kurulumu anlatırmısınız rica etsem?
tşk
lan nesi yaş adama 2 boy attım :D
attığın sende kaldı canım :D
+kurulumu çok basit oyunu indiriyorsunuz, mod vs varsa onları eskiden crack yaparmış gibi tutup içine atıyorsunuz o kadar
Ben torrenrle 350 ile indirdim baska tracker ekleyin. Ama hemen cikmiyo o hiza yavas yavas hizlaniyo :D
Fn2m ile ep3 s2000 fn2 ne varsa denerm :D
50 60 dan baslıyoda sonra 300 400 lere cıkıyo 1 saatte ındı bende ılk actıgımda 12 saat dıyordu
bende diyorum sabahtan beri neden giremiyorum diye meğersem pist değişmiş iyimi :D
Indiriyorum bende biraz yavas ama bekliycez yapcak bisey yok :D
sevdim tam benlik :D
Arkadaşlar oyunda bazı araçlar kutu gibi gözüküyor bi çaresi varmıdır ?
şimdi bak en başından tarif edeyim gerekirse yeniden indir kur dosyalarıda kopyala yapıştır.
ilk önce oyunu kur.
crack dosyasını oyunun olduğu dizine kopyala.
daha sonra indirdiğin klasörün içinde bulunan (Turkey Rolling-Drag Server Pack) dosyasının içindeki tüm dosyaları gene oyunun kurulu olduğu dizine kopyala.
bukadar.
kopyala dememdeki amaç oyun ileride bozulur sa mod fln eklendiğinde indirmene gerek kalmadan tekrar kurabilesin
allah allah ya bu hatayı niye veriyor vallahi hiç bir bilgim yok bizde kurduk aynı modları ama biz de babalar gibi çalışıpta sizler de neden çalışmıyor onu anlamıyorum. eğer sorunu çözebilen veya yapabilen varsa lütfen yazsın buraya çünkü baya kişi bu sorundan dolayı şikayetci.
Benimde dükkandaki pc de kutu gibi araçlar ama evdeki pc de kuduz gibi çalşıyo valla. yanlız klavyeyle pek zevk vermiyo
direksiyonsuz güzel olmuyo mu ya ? direksiyon varda dandik bişey
Edit : istanbul park map ini mi kuruyoruz ? ve nasıl kurucaz ?
G motor 2 hatası veriyor..
batu sendeki rfactoru .rar'layıp direk upload etsene hazır olarak onu indirsinler
EK9_PLATE
EK9_FUELCAP
falan hatalar veriyor typer kullandım az önce ama ek9 falan alamıyorum
Şu anda cannonball açık sanırım ama bu mapa giremedim diğerlerinde sıkıntı yoktu takılıp kalıyor bunda.
bende rex sir ve ep3 var sadece diğer hondalar yok :D o kadar çok ek9 istemiştim :D
pc ye format attım gene olmadı fn2 acılıyo ama geri kalan hiçbirşey acılmıyor
oyunun kurulu oldgu yere gırın
rF Config dosyasını acın resımdek shader level yazan yerı Quality [dx9] yapn sorununuz cozulecektır tüm arabalar gozukur
http://u1307.hizliresim.com/1c/3/pv2lp.jpg
Batu-R Banada pm atar mısın sana zahmet.
sorun çözüldü helal olsun :D
oyunun yenı guncellemesı cıkmıstır v1.2 onu ındırmessenız onlıne gıremessının yenı araclar gelmıs
Güncellemeyi nerden indiriyoruz ? birde Turkey Rolling-Drag Server Pack dosyasını torrent linkinden tekrar indiremiyorum yardımcı olabilecek varmı ? linkten saçma bişey iniyor.
g motor hatası alan arkadaşlar aynı hatayı bende aldım oyunu tamamen silip yeniden kurun sorun düzeliyor
oyunu kurdum dediğiniz gibi 1 araba alabiliyoruz honda filan yok hiç yardımcı olabilecek varmı
yeni bir video daha :)
Ek9 stage 3 yaptim, ama oyuna falan gİremedİm, baglandigim her oyundan atiyor baslamadan, nasil yapacagim ?