g motor hatası alan arkadaşlar aynı hatayı bende aldım oyunu tamamen silip yeniden kurun sorun düzeliyor
Printable View
g motor hatası alan arkadaşlar aynı hatayı bende aldım oyunu tamamen silip yeniden kurun sorun düzeliyor
oyunu kurdum dediğiniz gibi 1 araba alabiliyoruz honda filan yok hiç yardımcı olabilecek varmı
yeni bir video daha :)
Ek9 stage 3 yaptim, ama oyuna falan gİremedİm, baglandigim her oyundan atiyor baslamadan, nasil yapacagim ?
rfactor 2 çıkmayacakmı?
güncelleme ile alakası yok güncellemede bazı 600hplik araçlar silindi yerine daha uygun 300hp tarzına uygun rollinge yani yeni araçlar eklendi pek bir değişiklik olmadı yani açıkcası
Güncelleme ile ilgili yardımcı olacak yokmu turbo uno ile gelicem rollere :)
5.000.000 para verdi git gide azalıyor, nasıl para kazancagız ? başka server'lara baglanamıyoruz ? bizim server'da da millet çarpıp duruyor..
Süper keyifli
Benim rex çok ciğerli çıktı ek9 a 260 kadar tır giriyo
Turbo Uno var bende dostça denemek isteyen arkadaşları bekliyorum :D spec mpek pek önemli değil :D
oyunda olan varsa ben gırıyorum sımdı seslensın bana :D coluk cocuk dolu server tadı çıkmıyor
oyunu nasıl indiricez nasıl kurucaz yardımcı olabilicek biri varsa bizde kuralım fena oyuna benziyor