edittttttttttttt
Printable View
edittttttttttttt
Bende aranıza katılmak isstiyorum facebook grup linkini verebilirmisniz. Ayrıca oyunun kendi sitesinden indirip crack yaptım honda_rfactor_challenge+update.rar ve CannonballRun+USA+v3.6+30-9-13.rar indirdim arabalar gelmiyor ve haritalar yüklenmiyor.
mk1 tdi ibiza var aslında Seat Leon 1M TDI 150 TopSport 0.80 by rpmpower | rFactor Cars | rFactor Central
Galiba map bende yok o yüzden sw den atıyor
Server kapandı mı ?
muhtemelen kapandı uzun yaklaşık 15 gündür her gün bakıyorum ama malesef kapalı
Abiler rfactor için golf 6 r,golf 4 r32 bide makyajlı leon cupra videoları var youtubede nerden indirebilirim onları?
Rfactor için iki site önerebilirim.Araç,Pist,Eklenti vs ..
rFactor Central - Community Driven Sim Racing Resource for rFactor | rFactor Car mods, rFactor Tracks, Car Setups, rFactor Screenshots
NoGripRacing :: Home
İkisindede çokca seçenek mevcut.
Ayrıca eğer direksiyon setiyle oynayacaksanız ReelFeel Plugin kurun kesinlikle..
Drift yapmak isteyenler içinde Project D kurmanızı tavsiye ederim.
Oyunu oynamaya devam edenler varmı?
arkadaşlar rfactor v1.255 crack bulamıyorum uzun zamandır elinde olan gönderebilir mi
önceden server vardı gayet güzel roll vs yapıyoduk. Hareketlendirsek burayı
Swler kapatıldı eğer oynayabilcek gelicek birileri varsa sw açabilirim tt adına 24 saat açık durabilir. 2-3 kişi oynuyoruz ama hala oynayan varsa roll twin felan yapabiliriz hertürlü harita ve araba ile
rfactor ı yükleyip oynadıktan sonra sorun falan yok ama oyunu kapatıp ertesi gün açtığımda siyah ekran çıkıyor. ben gibi siyah ekran sorunuyla karşılaşan varmı? çözümleri nelerdir :)
Sw açarsanız çok iyi olur
Sw olsada track day yapsak