server güncellemesini yaptınmı yapmadıysan ondan atıyordur
Printable View
1.255 var şuan zaten.
Connection lost hatası alan arkadaşlar bu güncellemeyi indirip inen dosyaları oyunun kurulu dizine atın sorununuz düzelecektir. Eh bu arada tekrar söyliyorum arablar gözükmüyor dersenizde Rfactorun kurulu olan RF Config var açın onu Shader Levels den Quality(DX9) seçip oyuna girin.....
Tamamdır indiriyorum şimdi bide bu vitesi nasıl manuele çeviricez aradım aradım bulamadım yav :S
Şuanda vehicle loading dedikten sonra connect lost diyor 3 saatir bunla uğraşıyorum kanser oldum her yolu denedim olmuyor. Bozulmadan 5 dk önce girebiliyodum
Özelden bana ulaşabilir misiniz ?
Ekledim kardeşim bekliyorum
Güncellemeyi de yükledim herşey iyi güzel ama şu cannonball pistine giremiyorum bir türlü. Alttaki çubuk dolarken takılıp kalıyor, ctrl+alt+del yapmak zorunda kalıyorum.
valla ben 6 7 saatir uğraşıyorum bi sonuca varmış değilim bağlanamıyorum hala bakalım bağlanana kadar devam :D
yürü bee :)
http://i43.tinypic.com/2uh5lhv.jpg
Bendede açılmıyor cannobal nedense herkezde varmış demekki aynı sıkıntı
şu an sıkıntı yok bende :) o kadar honda arasında bi 205 ben kaldım :D #diren205mi16
Bence ek9 gibi araçlar açılmıyor
alt tab yaptığı zaman ek9 dosyası bulunamadı diyor tamam diyorum oyuan geri dönüyorum şuan sadece ep3 ve crx kullanabiliyorum
arkadaslar. google'dan honda challge indirin 200mb bişey.
beyler guncelleme tamam araba pakedı tamam .
sızın yazısmalarınızıda goruyorum oyuna gırıp ama connectıon lost dıo_?
nedır cozumj