En az 6 kere karakter yarattim ama hep yok oluyor bastan karakter yaratiyorum sanirim online hala duzelmedi :)
Printable View
En az 6 kere karakter yarattim ama hep yok oluyor bastan karakter yaratiyorum sanirim online hala duzelmedi :)
herkesi ekledim nickim onursumer çıkması lazım
Gta offline:) dunden beri halen giremedim otoparka girip sabit bekletiyor oyun.
online şükür giriş yapabildi , ama otoparkta yarışa mı ne girdim launch session yazıyo bekliyorum yarım saattir, arkadaş falan mı bekliyor acaba. bu arada iletişimi kolaylaştırmak için face kullanıyorsanız /agahkah ekleyin :)
bence online kısmının oturması biraz vakit alıcak o yüzden pek denemedim story kasıyorum bitirsem rahatlıcam :D
Ben 1-2 saat önce girdim 4-5 görev yaptım, sonra random gezdim sehirde. Yabancılar gördüğü anda ateş açıyolar anlamadığım şekilde:D neyse ki 1 kere öldüm sonra bende onlara uydum:D güzel bence ama hep beraber çok daha zevkli olacak
Ya hardworking senmisin :D:D yapma yahu niye bu kadar didistik :D:D zuit benim dalmayin ayni arabada takilalim lutfen :D
psn de olmıyanlar benide eklerse sevinirim yarın akşamdan itibaren bende başlıyorum gta'a
psn: sametozeren
Playstation ve xbox icin mi var Pc icin yok mu ?
Ne yazikki pc icin yok ve muhtemelen cikmayacakta.
pc ıcın cıksa bıle gec cıkıcaktır buyuk ıhtımalle
kasım 22 deniliyor ama aralıksonu ocakbaşı gibi cıkar gibime geliyor.i
Beyler şu an oyundayım, var mı bizden online?
dur geçeyim oyuna sayın karakuş :O
edit; kobra takibi bitsin sonra giricem :D
Ya ana ekranda yüklerken online moda bastım açmıyor story mode dan atlıyorum yine takılıyor nedir sıkıntısı anlamadım bendemi sorun yoksa hala server problemlerimi var.
Çıktım 15 dk önce ben, yoruldum artık oyunun bağlantı sorunlarından:) sizde problem yok,serverlar çok yoğun. bende çok zor bağlandım ama oyun içi hep bi takılma oluyor.
dün gece ilk defa problemszi sorunsuz2 saat oyun oynadım. cok şaşırdım. sorunsuz oynayınca cidden cok güzel bi oyun olduğunu anlıyor insan :D sabredicez artık
low&slow ile takılırken :D
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...38176364_n.jpg
agahla oyundayız gelen yokmu :D