akşam kurun bir oda da dönelim ya
Printable View
akşam kurun bir oda da dönelim ya
Arkadaslar oyun güncellemede kurma islemi sirasinda bir hata olustu diyor hata kodu 80029564 kafayi yicem ama artik
Dün ps3,gt6 ve logitech g27 aldım. Daha önceleri yine ps3 üm vardı gt5 oynuyodum. O zamanlar 108 ekran kaliteli bir televizyona bağlıydı ps3'üm.
Şu anda 23 inç sunny marka led televizyona hdmi girişi ile bağladım. Çözünürlük çok vasat,eskiden gt5 oynarken kat kat daha iyiydi. Acaba oyunda bi ayar var mıdır yoksa tv kalitesizliğiyle mi alakalı? 13** x 768 çözünürlüğe sahip şu anki sunny marka televizyonum.
Herkes Forza mı oynuyor ya konu hiç güncel değil yok mu bi etkinlik :)
Ps3 biraz guncelligini yitirdi aslinda bende bayagidir acmiyorum :)
eskiden ne oynuyorduk yav
Beyler;
Oyunları genelde nereden alıyorsunuz?
n11 ,gittigidiyor gibi sitelerde güvendiğiniz satıcı var mı ? Ucuz etin yahnisi hesabı olmayalım istiyorum.
kodumun oyununa ne kadar sövüyorum anlatamam. güncellemeden girmiyor oyuna. güncelliyorum hata veriyor. var mı bu sorunu yaşayan yarım etsin biri lütfen yav.
Arkadaslar sifir anniversary edition aldim. 1milyon oyun ici kredi veriyormus. nasil yukleyecegim konusunda bana yardimci olur musunuz?
Merhabalar gt 6 oynamak için logitech Driving Force Gt direksiyon seti alıcam sıfır alıcaktım 280 liraya 5 kere kullanılmış bir set buldum pazartesi gidip bakıcam fakat satan adam pc de oynayamamış ayar gerektiriyormuş falan filan ps3 de böyle bir durum söz konusu olur mu ? 100 lira daha verip sıfırını mı alsam ya da ?
Ps3 için ayara gerek yok tak direk oyna. İnternetteki çoğu ilan öyle hevesle alınıp hiç kullanılmayan aletler olabiliyor
Simdiye dek psn de online olurken sifrem yaziliydi oyunun girisinde. guncelleme ile sifre gitmis :) tabi hatirlamiyorum da sifremi. şifremi unuttum kismi da yok. napariz :)
Teşekkür ederim abi
bende ps3 le yıllarca hd ready lcd tv de oynadım. hiç bi sıkıntı yaşamıyordum. şimdi evlilik dolayısıyla aylardır (yaklasık 5-6ay) hiç düğmesine basmadım. en son canım cekti,4gb güncelleme vardı güncellemeyi yaptm hevesim kaçtı :D geçen gün açtım baktım. benim tv artık oyunu kaldırmıyor resmen. pc de ekran kartı kaldırmaz da kare kare tutulur ya,aynı vaziyette. kendime aldığım samsung 1200hz 4k tv de açtım,abovvv dedim :D :D coşmuşş coşmuşş!! tv ler artık tırtlıyor..