Araç ayarlarını yaptığın yerden kısabilirsin. Sanırım güçlendirme grubunda. Ayrıca tamamen Guç azaltmak yerine, biraz da ağırlık ekle. Ama arabanın ağırlık dengesini de bozma:)
Printable View
evet uzun bir aradan sonra play seatımı g27 yi çıkardım tekrardan
şuan guncellemeler yapılıyor varsa gelen online girebilirm yoksa yarışları kasıcam :D
Oda acinda oynayalim.g27 yi sattim satali elimi surmuyorum ama joysticklede oynamaya calisirim :)
Ufak bi isim cikti kalktim basindan ama acik ps3 tekrar basina gecince acabilirim oda 1 saate fln
tamamdır bende gt6 ya güncelleme gelmiş onu indiriyim o arada :)
akşamda yalan oldum , ama artık sistemi kurdum oynarım ara ara :D
elinizde ne arabalar var ? gt5 gibi yoğun oynamadığımdan garajım boş ona gore ring için hazırlık yapayım
bende her ayarda araba var hemen hemen
lambo , corvette ,106 , typer , s2000 , rocco falan her klasmandan mutlaka 1 araba var. :) uyarım cogunluga :D
megane çok iyi gidiyor
Bende yalan oldum elektrikler gitti :(
oda var mı ya geleyim bende
Ring yapsak ya bir gece
Var mı gece oyuna giren. Gt5 ya da 6 ring yapalim
gt5 sanırım artık online oynanmıyor
Hadi ya uzun zamandır acmiyordum 5'i o zaman 6 yok mu oynayan ring yapalım
Hadi beyler alttan bakmayalım zaten Cumartesi gecesi evde kaldım :)
2 kişilik ring açalım kapışalım diyoruz, 2-3 tane ring versiyonu var,hepsinde de gece yarışıyoruz ula, bunu full gündüz spec yapamıyor muyuz beyler ?
bu arada fwd 'de olarak ep3 turbo stage 2 turbo ve diger modlarla + kilitle harika yürüyor , sökmek de lazım tabi :)
Niye ya ben gündüz de yarışıyorum ayarlarda var.
12 gb superslim makine aldım oyunun guncellemesı ıcın hafıza yetmıyor cıhaz bombos suan 9 bın kusur mb bos gozukuyor ama guncelleme ıcın 900 küsür mb daha lazım dıyor cozumu nedır bı bılen yardımcı olursa cok sevınırım...
2.5' bi laptop harddisk i alıp hafızasını artırcaksın sorun çözülcek :)
ya bende ps3 ü bi türlü tv ye bağlayamadım tv pioneer
anladım dostum peki bunu ben kendim yapabilir miyim ? bide sony tek bır oyunun bıle guncellemesını hafızasına alamıcak sekılde bı alet yapmıs anlamıs degılım.zaten bıtek bunu oynıcam onuda oynayamıyorum ne sacma degıl mı:)
edit : yani demek istedigim içini mi açıcaz aletın usb le falan mı arttıracagız?? çok teşekkür ederimm bu arada
Beyler sorun cozulmus bulunmakta dandik laptopumun hdd sini inat edip soktum playstationa taktm ayni sorundan muzdarip olan varsa kafasina takilani sorabilir...
2 kisi oynarken ring de sürekli hava aksam vs oluyor nasil degistirecegiz. Full gunduz ring oynayabilen var mi iki kişilikte
yok mu gt6 masterı biri ? :D
Arkadaslar bende bi sorun daha cikti ps internete bagli bi sorun yok ps store falan aciliyor gran turismo 6ya girerken guncelleme istedi 1.09 , indirmeyi baslatiyorum yuzde 30larda falan 800233EF diye bi hata aliyorum guncelleme yapamadigimdanda online oynayamiyorum.dns degistirdim modem resetledim kapattm actm herseyi denedim hep ayni hata.2gundur deniyorum olmadi gitti bi fikri olan varsa cok sevinirim...baya arastirdim net bisey bulamadm hep yabanci forumlarda biseyler yazilmis,payday2de yasayanlar mevcut bi kac kiside gt6da yasamis...
Beyler ben bu oyunu bir türlü çalıştıramadım, multiman işlerinden anlayan varsa bi el atsın ya. hiç böyle bir şeyle kaşılaşmamıştım bir sürü oyun indirdim oynadım,bu namussuz çalışmadı bir türlü. Varmı bu işlerden anlayan bir arkadaşımız?
herkeze iyi eğlenceler ya ps3 den bıraz uzak kaldım bi kaç sorum olucak size
ne zamandır oynamıyordum gt 5 günceleme gelmiş günceledım gunceleme bıttı ondan sonra cevrım ıcı yarışlara gıremıyorum bu özelik artık gt5 yok dıyor öylemı gercekten:)
bıde gt6 almak ıstiyorum ıkı surumu var herhalde hangısını almalıyım
GT6 GRAN TURİSMO 6 TÜRKÇE PS3 OYUN GittiGidiyor'da 120662942
GT6 GRAN TURİSMO 6 ANNİVERSARY EDİTİON TÜRKÇ GittiGidiyor'da 120127106
hangisi dogru seçim olur cvplar ıcın şimdıden tsk edrım
Evet gt5 in artik online i yok gt6 da var
Nordschleife icin güzel bir golf r set up i yapan var mi? Cok ciddi zaman harcadım. 491 hp ye kadar cikardim. Sure olarak 7.20 ye kadar indim. Ayni süreyi ev arkadaşim rocco r ile yapıyor. Ring için prof bi set up arıyorum. Deli gibi kapisiyoruz. Gecmem lazim : )
Evet joystickle, ama tuşlarla degil, ortadaki yuvarlakla dümenleme yapıyorum:)
bugün Golf R ile biraz daha iyileştirdim,
7.10 yaptım, temiz bir 5 sn'si daha var gibi
Race kitli bir araçla denemedim, daily drive 421 hp Golf R : )
süren çok iyiymiş kardeşim :)
golf r ı merak ettim en kısa surede denicem bu arada ben g27 ile oynuyorum ister istemez zaman farkediyor :)
Golf r icin cok iyi bir tune set up yakaladim ;) rocco r ile fena kapisiyoruz ev ark.la tavsiye ediyorum :)
hemen bir golf r alıp ilk denememi yaptım gt6 da pistte ilk turum gt5 ten sonra aylardır oynamıyorum
setup on 3 arka 2 kamber, on normalden7cm arka4 cm düşük şanzımanım 310 top speed
difransiyel on 30 arka 70 nos 60
bu setupla oynamadan çok rahat 7 dk nın altına çekilebilir aracın ayarıyla oynayarak 6.50 ler falan gorulmesi mumkun
ama bu oyunda golf r ı hiç beğenmiyorum çok hissiz devir çeviriyor yürümüyor izlenimi veriyor
http://i.hizliresim.com/1jyZvA.jpg
ya aldık oyunu 4 aydır elimi degdirmiyorum napıp edip de baslasam tekrar keske..