GT6 da hemen bütçenin sağında bir ifade var o neyi ifade ediyor? Açık lobi sayısını mı gösteriyor?
Printable View
GT6 da hemen bütçenin sağında bir ifade var o neyi ifade ediyor? Açık lobi sayısını mı gösteriyor?
Güncellemeleri beklemek istemediğim için pek fazla online olamıyorum ama burda kaç PP araç ile nordscleife zamanlarımızı paylaşsak nasıl olur beyler?:D mesela ben; 503 PP-346 hp-1147kg S2000 ile ancak 7.25.750 dönebildim. Sizlerde paylaşabilirseniz süre yavaş mı, hızlı mı anlamak isterim :)
ben fakirim 95 kg kendi eksenim etrafında 3 sn de dönebiliyorum :D pistte nasıl dönerim bilmiyorum :D
18 sayfayı okumak zor geldi de :)
GT5 ile arasında çok fark var mı ? Geçmeye değer mi ?
Daha fazla sürüyor net hızınıza bağlı. Ben 16 da başlayıp, 2 gibi oyuna girdim, sonra kurulum süreci vardı. 3 gibi bitti. :)
Bu arada şuan servera bağlanamıyor hatası alan var mı?
1:656 kod.
Guncellemeleri indirirken acik birakip ciktim disari geldigimde cihaz kapanmisti. Tekrar actim kurulum.basliyor vs diyor. Ardına 120 130 dk surecek derken bir miktar ilerleyip bir hata ile karsilasildi diyor. Var mi fikri olan? 6 7 kere denedim hep aynı .
Hazır kalabalıkken akşam yapalım mı Ring.
Ben ilk defa açık lobide yarışa gircem. Maçtan sonra online camcar niyetine sıkarım. :D :D
Tamamdır kuruyorum ben sistemi.
Alalım sana bir ps3 işssiz. :D
Bu arada online sıkıntı giderildi.
Stayfun, yükleme sırasında bir hata olmuşur belki.
Çünkü, indirme hemen sonra yükleme ve restart atınca kurulma aşaması şeklinde yapıyor güncellemeyi hatırladığım kadarıyla. Oyunla alakalı bölümü harddiskten silip tekrar dene diyeceğim de, 10 saate yakın süre yapar. :(
Hata alanlar harddiskinizde yeteri kadar yer var mı?
1 adet 2 4 adet 1 gb olmak üzere irili ufaklı yaklaşık olarak 10 gb güncelleme indirip kuruyor çünkü..
Var mı oda
Ben gelirim, sekolive de güncellemeler ve kurulum bitince gelir. Ama bu gece yetişmeyebilir. :D
Bu açık lobide oynarken, sabit ya da stok araçlar belirleyip onlarla mı piste çıkıyorsunuz?
Güncelleme yapıp yarın gece bende gelebilirim. Tek başına dön dön, bıktırdı artık.
Benim ps 500 gb heralde yerden dolayi sıkıntı olmaz
Icinde gt5 ve midnight club la yuklu baska da bisey yok. Bugun yine denedim kurulum sirasinda hata ile karsilasildi diyor. Hata kodu falan da yok. Geri sayan dk kisminda 70 dk diyor 60a dusuyor tekrar 70 olunca hata veriyo. Komple nasil silerim bunu. Bastan downloadi goze aldim artık
Serverlarda bakım var bugünlerde.
Beyler, s ehliyetini almak icin lambo ile 1.39.00 dk. Dönebilen var mı :)
beyler oyunda arkadaşınıza arac hediye v.s. yollayabiliyomusunz? sanki gt5 de bu ozellik vardı 6 da mumkunmü?
Baktım şimdi yok sanırım. :/
Online oynayacak kimse varmi
oda kurarsanız girerim.
Beyler 2 3 aydır güncelleme yapmıyordum. Güncelleme yaptı 5 adet şimdi güncellemeler bitti oyuna giriyorum kurulum yapılıyor diyo yarım saat falan yaptıktan sonra hata veriyor oyuna giremiyorum. Çözümü var mı bunun veri kaybetmeden?
techturkey adına biri bi oda açsa da oynasak :D
Israrla acin sonunda download edip kuruyor. Bu arada s ehliyetide aldim S deki bircok yarisida 1.tamamladim yalniz ilk yarisi bitirmek bile cok zor digerleri daha kolay. Cunku s de ilk yarista sadece comfort lastik kabul o da cok cabuk bitiyor yuksek pp araclarda bu yuzden diger yarislara yonelin delirmek istemiyorsaniz :) digerlerinde atiyirum 10 turlu yarissa en az 3 lastik degisimi yapin korkmayin siz pit zamaninizdan daha fazla sure kazaniyorsunuz zaten iyi lastikle, lastikler 3un altina dusunce pite kadar bile ulasamazsiniz :) oda kurarsaniz haber verin bende 2014 redbull x aldim kullanamiyodum hic bir yarista firsat olur kullanmaya :D
ben bayağıdır giremiyorum fırsatını bulsamda gazlasak ya online bayağı oldu
Beyler seat master veya seat ... markali farketmez yaris koltugu ve g27 direksiyon seti ile oynayan var mi aramizda? Uzaktan cok keyifli gozukuyor ama deger mi cunku 2si bayagi pahaliya geliyor :) bide bu g27 setinde debriyajda var gostermelik mi yoksa basmayinca vites gecmeme falan durumu var mi?
Selam
Ben yaris koltugu ile degil de
E30 dan cikma deri koltuk aldim sanayiden ve direksiyonu da mobilyaciya yaptirdigim bi platforma oturttum.
Debriyaja basmayinca vites degismiyor/gecmiyor.
Yalniz soyle bi durum var gt5 icin soyluyorum gt6da denemedim,
Oyunda kullandigin araba eğer manuelse gerçek araba gibi ama oyundaki araba kulakciklarla vites degisimi sagliyorsa debriyja basmasan da vitesi değiştirince degisiyor. Gt6da guncelleme ile duzelmistir belki denemek lazim . Ama kesinlikle cok zevkli g27 . 1 sene oldu alali cok memnunum
bende g27+ kendi imalatım play seat ile oynuyorum çok ucuk paralar verilmez ama ben kolla hiç keyif alamıyorum :D
http://imagizer.imageshack.us/v2/280...5122011424.jpg
Hazir koltuk seti 1000tl dolaylarinda cunku imal etmek cok daha mantikli beyler sagolun.Monza falan ucuz bi koltuk alip yapmak mantikli gozukuyor o zaman :) biraz ugrasmak gerekecek sadece
onur bi organizasyon yapalmda aksamları arada gazlayalm :)