yükleniyor ekranından sonra siyah ekran alıyorum var mı bu sorunu yaşayan?
Printable View
yükleniyor ekranından sonra siyah ekran alıyorum var mı bu sorunu yaşayan?
oyunu oynuyorum şu an, fikir olarak çok parlak ama adam olması için bir fırın ekmek yemesi lazım. sürekli update edileceğini bilsem steam üzerinden orjinalini alacaktım ama öyle birşey sanmıyorum.
dediğim gibi fikir çok güzel orijinal, mekanik olarak ucundan kıyısından insana birşeyler öğretiyor ama çok daha fazla kapsamlı olması gerekir. ayrıca bu kontrollerin düzeltilmesi lazım :)
Car Mechanic Simulator 2014 - Order #13 timing & water pump replacement - YouTube
Bölümlerde takılanlar buradan bakabilir.
21 e falan geldimde baydım hafiften soktak obd'den bişey cıkıyomu anlamadım daha ilerki bolumlerde yada .ayrıcada test sürüsüde nekadar ise yarar ayrı konu :D 10'la git frene bas o alanda dur geciyo zaten :D
oyunu indirdim klasörün içinde rar dosyaları falan var ama nasıl kuruluyor.
cms exe. yi açıyorum hata veriyor pek anladığım bi konu değil :o
radyoya gidiyorum sonra lifti kaldırıyorum sonra sesler geliyo görüntü gelmiyo bi türlü siyah ekran kalıyo
Arkadaşlar bende de aynı hata var siyah ekranda kalıyor yok bunun bir çözümü
Arkadaşlar siyah ekran alanlar için ilk sayfada çözümü var anlatılmış bir arkadaş.
Alıntılıyorum;
"EDIT: Düzelttim. İndirdiğiniz klasörde 2 tane rar dosyası var. CMS yazanı oyunun ana dizinine atıyoruz. assemblyunityscript yazanı da CarMechanics/cms_data/Managed dizinine atıyoruz. Sonra cms.exe'yi XP uyumluluk modunda açıyoruz "
herşeyi denedim olmuyor windows 8 bnm pc ondan glb yemiyo bi türlü
Arkadaş mekanik vs. biliyoruz da chip tuning işini çözemedim. :D
Chip tuning işinde hepsini aynı seviyeye getirip en üstte kalmasını sağlamak önemli olan. Birde eğer doğru ayarı yaparsan "proper ratio" diyor. En üstte proper ratioda bırakırsan araba %45 güç almış oluyor. ;)
Oyunda chiptuning işine falan geldim kasada 100 bin dolardan fazla para vs var.. Bayıyor bi noktadan sonra.
Ya bu 19. sırada sarı bir araba geliyor, 300 dolarım var ailem görmeden sorunu çöz falan diyor ne yapmak lazım ona?
Acaip uğraştırdı benide :D
Car Mechanic Simulator 2014 - Order #19 Ignition wires - YouTube
En son canım sıkıldı en son parçasına kadar söktüm bi arabanın, sahibine yazık oldu. :D
Motor blogu, üst kapak falan sökülmüyor mu bu oyunda? Girişte falan gösteriyor ama o kadar oynadım her seviyeyi açtım ama çıkmadı öyle birşey.