Evet cikartir.
Printable View
Yardımlarınız için herkese teşekkürler.
4GB lık kınect sensor 2 adet orjinal kol 3 adet oyun ile 0 garantili cihaz aldım 700TL...
Guzel fiyat en azindan sifir ve oyunlar var
Bir arkadaşım 360almak istiyor. One çok pahalı diye vazgeçti.
Ama piyasada birçok paket var. İdeal olan hangisidir?
Kinect kullanmayacaksa pek bir şey fark etmiyor açıkçası. Ben kinect'siz aldım, forza 4+skyrim+halo 3 verdi paket olarak yanında. Tek oynadığım oyun forza 4 bu arada, o yüzden bana pek bir şey fark etmiyor. 4 GB'lık cihaz da alabilir, üzerine harddisk takabilir. Yani kinectsiz alacaksa pek bir farkı yok :) Bundle oyunlarına bakıp karar vermek daha iyi olur diye düşünüyorum.
Adventure, macera tarzı daha çok toplu arkadaş ortamı ile veya çoluk çocuk ile oynanacak zaman geçirmelik, hareketli oyunlar işte :) Adventure paketi şöyledir muhtemelen;
1 adet xbox 360
1 adet kinect seti
1 adet gamepad
1 adet kinect oyunu (adventure paket dediğine göre kinect adventures)
ekstra oyun veriyor mu bilmiyorum tam detayını, bazı firmalar burada kendileri yapıyor çünkü bundle paketlerini, o yüzden net bir şey söyleyemiyorum :)
Peki slim kasa ve diğeri arasında işletim, harddisk haricinde bi fark var mı ?
Piyasadaki Bütün Xbox Modelleri İncelemesi - Özellikleri ve Farkları !!! | Piyasacıların Ortak Buluşma Noktası.''Piyasa ve Teknoloji Platformu''
slim 250gb forza horizon + forza4. teknosadan 700 liraya aldım ocak ayında.
ikinci el ederi nedir bilmiyorum fakat biraz daha verip sıfır almak mantıklı,kutudan 1 aylık gold üyelikle geliyor