Akla gelebilecek internette bulunan bütün oyun ve kart ayarlarnı yaptım, buna go'yu silip yüklemekte dahil. Dediğim gibi her zaman oynadıgım ayarlar hiç bir değişiklik olmadan bir an önce 30 fps şimdide 10
Printable View
Bu pc desem komik olur di mi ? İnsanın gülesi geliyo şöyle bir pc de bir anda böyle sorunla karşılaşmak :D
Asus N552VW-FW171T Notebook - ebrarbilgisayar.com
GTX860m ekran kartı var ve i5 4210 işlemcili olduğu halde 70-80 fps'den aşağı inmiyor. Sizinkinin rahat 100fps ve üzerinde olması lazım.
Güç seçeneklerinden Dengeli veya Yüksek Performans seçeneği aktif mi?
Sürücüler güncelse Nvidia seçeneklerine gelip Tercih Edilen GPU'yu 960m olarak seçtikten sonra
Steam'de oyun listesinde oyuna sağ tıklayıp özellikler>Başlatma Seçenekleri bölümüne şu komutları yazıp dener misin?
Alıntı:
-novid -tickrate 128 -high -threads 4 +fps_max 0 +cl_showfps 1 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000 +cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +mat_queue_mode 2 +cl_forcepreload 1 -nod3d9ex -nojoy
1 ay önceye kadar minimum 120 fps le oynuyordum zaten o da en kötü fps imdi desem doğru olur. Ama oyuna 2 kez güncelleme geldi ve sonuç bu... o komutlarda dahil bütün ayarları denedim hiç biri sonuç vermedi hatta 30 fps den en son 10a düştü. Sanırım oyunsal bir problem var, pc'm de sorun olucagını zannetmiyorum. Umarım bir güncelleme gelir ve sorunum ortadan kalkar eskisi gibi oynarım. Teşekkürler bu arada bilgiler için
@Runo gtx850m de bende var 120 ort diyelim fps me sürekli bu düzeyde oynadım bir müddet sonra dediğiniz gibi 10 a düştü oyunun ana menüsünde zor dolanıyodum. hakeza diğer oyun ve programlarda da fps bu hale gelmişti. eğer sizde de diger oyunlarda fps bu halde ise pc de sorun vardır. görev yön. baktım powersell ve win.upt.exe deli gibi ram yiyo sonladırınca labtobun sesi bile kendine geliyodu format attırdım. bi kaç gün önce sorun düzeldi. görev yöneticisine bir bakın derim
by_carizma olarak bende dahilim artık :) biraz alışayımda maçlara da katılırım :)
2 günde bir 2 maç yapıyorum.Tech takımı kurup maç yapabiliriz aslında.
Bi ara oynuyodum bende birakmiştim şimdi tekrar başladım eger öyle bi aktivite olursa bende dahil olurum
Ben de dahil olurum ama alışamadım bir türlü, patır patır vuruyolar valla
herkesin rankları birbirine yakın olmadığı için maçlarda zorluk yaşanır. ama aynı ranklara sahip üyeler whatsapp ile grup kurup oradan haberleşerek birlikte oynayabilir :) benim whatsapp grubunda sürekli maç atan bi kadro var onlar kendilerini biliyor :))
Eger mac olursa haber verirseniz sevinirim, oyundaki nickim Beyaz Toros
yarın akşam maç yapıyor muyuz :)
maç olursa bende gelirim , steam nickim sancaktares..
nova 2 ' yim şuanda maç atan olursa düzenli giriyorum 22:00 - 01:00 arası atarım.
Maç atmak için varmı oda falan ona göre girelim
Beyler spectrum kasası açtım ve içinden ak-47 avcılık sporu modeli çıktı. Daha önceden steamden hiç alışveriş yapmamıştım (cs go da hediye gelmişti) :D şimdi pazarı aktif etmek için hesaba 20 tl yükledim pazarın 06.05.2017 tarihinde aktif olacağını söylüyor. 30 gün bekleme süresi var biliyorum fakat pazarın aktif olması için en az 5 dolarlık bir oyun almam gerekmiyor mu?
Global olanlar eklesin :)
Arkadaşın pc de oynadım hep hile var la tadı tuzu yok bu nasıl oyun :(
hileden nefret ettim.
adamın oyunun ortasına kadar 5-6 killi var oyun sonunda lider bitiyor.
wall hack ve aim bütün keyfi kaçırıyor.