Optimizasyon berbat ve sub-trick olayı mıdır ne halt ise duvara sıkıyorum adam ölüyor aynısı bana da oluyor şu an oynanamaz halde.
Printable View
Optimizasyon berbat ve sub-trick olayı mıdır ne halt ise duvara sıkıyorum adam ölüyor aynısı bana da oluyor şu an oynanamaz halde.
Hileler bana mı denk geliyor sürekli?
counter strike 2 oynamaya başladım bir süredir.. eski 1.6 zamanlarındaki gibi geceleri toplaşıp oynayalım diyenler olursa steam kodumu bırakıyorum 1623242197
Cümleten selamün aleyküm :) arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. 2017 senesinde yoğun şekilde cs oynuyormuşuz siz dostlarla fakat o zamanlar kullandığım hesabın telefon numarası mail adresi kullanıcı adı vs hiç hatırlamıyorum ve şu an o hesaba ulaşmam gerek.
En azından kullanıcı adımı hatırlasam oyun nickimi görsem belki bir yolunu buluru kurtarmak için, siz dostlardan ricam o dönemlerdeki hesabınızı hala kullanıyorsanız illaki birbirimizin arkadaş listesinde varızdır, ekran görüntüsü olur herhangi bir şey olur bana yardımcı olur musunuz çok önemli :)
Profili techturkey grubunda buldum fakat ne eski mail ne de eski telefon numaralarını, daha doğrusu o hesaba kayıtlı olan maili vs. hatırlamadığımdan dolayı hesaba ulaşamıyorum. Steam destek de dekont falan istiyor ama o zaman herhangi bir banka alışverişim olmamıştı, gözümün önünde hesaba ulaşamıyorum kısmet :)