Yine bir awp ace :) eko eli ama olsun
https://youtu.be/HZotcTEA6sI
Printable View
Yine bir awp ace :) eko eli ama olsun
https://youtu.be/HZotcTEA6sI
ben lvl2 yi bitiriyorum az kaldı :D size yetişmek için 40 milyon fırın lazım :D
bende oynarken kim bu piskopatlar diyordum :) kesin hile kullanıyorlardır diodum :)
oda senin benim gibi bi adammış :)
tebrikler.
kullanıcı ismi: cgnozdmr avatarımda Deadpool var. Ekleyin oynayalım bu ruslarla oynamaktan bktım sürekli kayıp kayıp sinirlenmekte cabası :)
benimki de
lvntse1 veya leworolla , ikisinden birini yazınca çıkar ekleyin beyler oynarız :D
Estafurullah ben iyi değilim aslında oyunda ama sürekli 5 oyuncu ile girdiğimiz için kim nereyi tutuyor alışıyorsunuz ve ona göre temkinli oynayabiliyorsunuz.
Levent başgan bizim bot mertcan_41 de seninle aynı rütbe birlikte girin keyifli oluyor :)
Eve geçer geçmez eklerim hemen 15 levelim silver2 yim abi zaten 5 kişi var ahuhahahahaahaha :D 1.6 dan daha kolay geliyor banada orda kullanamadığım awp yi burda daha iyi kullanıyorum hile diyen awp den bıktım diyen hile açıp söven gördüm bana ahuhahahshshs ama genelikle botum
Silver 3'üm ortalama bir performansım var. Neredeyse her gün giriyorum ekleyin oynayalım :)
Steam ID: tblackeye
10 rekabetçi bölümü geçtim.
steam id: milksop85
Supreme Master First Class'dım 5 ay önce. İş dolayısıyla 5 aydır giremiyordum. Yeniden başladım.
ekleyebilirsiniz: BANE
Bulabildiklerimi ekliyorum. İlk defa steam yükledim ve hiç arkadaşım yok kendimi asosyal hissetmeye başladım :)
Arada denk gelirsek oynarız. Şu an için bi rütbe alamadım ama cs tecrübem var. Siz de beni ekleyebilirsiniz: bluerocc0
Yaktın bizi irfannnn
https://www.youtube.com/watch?v=iZstj1XxZC0
Buda dursun burada :)
Bende yeni sayılırım ID: SaM3t
Steam Community :: OLD BOY aşırı hırslı arkadaşlar eklemesin lütfen :)))
Çift keleş şerif kartal ayarındaki arkadaşlar beni de ekleyebilir.
Steam id: winburak
Eklemek isteyen arkadaslar icin.
Birde tech grubu varmi beyler ? Maclar yapiyormusunuz ?
Nova 4 den silver oldum bir daha grup kurmadan girmeyeceğim hem oynamayı bilmiyorlar hem de troll hepsi.
steam id : apache0990 her rütbe grubuyla girerim ( girebildiğim :) ) farketmez maksat eğlence
nova 1'im ekleyenler olursa sağlam maçlar çeviririz
Steam Community :: Tec9
Ben de Mge'yim (Çift Keleş) yakında Dmg (Şerif) olurum. Nickim _anti_ ekleyebilirsiniz.
Profil: Steam Community :: Anti
Bu işe gerçekten gönül vermiş ve bu oyunla büyümüş biri olarak half life cs1,3 -1,5 -1,6 ben de cs go ya geçtim 2 aydır oynuyorum.Hile kullanmayan vac ban yememiş arkadaşlar ekleyebilir.
Steam id:cybersoftz
Cs go:YA're
Rank:nova 3 lvl7
ben dün bir kaç arkadaşı ekledim valla konuda geriye gittikçe.
Le ve lem ranklarına sahip arkadaslar eklesin road the global :)
serkankurt ekleyin benide gold nova 4 rank
Steam Community :: seNNa
forumdan @[RaCeR] ile arada oynarız. gayet güzel geçer maçlar.
Çılgınlar gibi oynuyoruz herkesi bekleriz :)
Ekip ile giriyorduk nova4 oldum ekip sildi oyunu tek girmeye başladım şuan silver2 oldum her maç 20-30 kill arası yapıyorum ama takımım full cyka blats cilerden oluştuğu için yetmiyorum :) Normal seviyesi yüksek olan veya atlamak isteyen arkadaşlarla girebilirim eğer 2-3 kişi olursak kesin alırız oyunu.
Steam Community :: Darth-Vader
Profilim bu eklemek isteyen arkadaşlar ekleyebilir.
Yıllardan sonra 1.6 sonrası source oynamadan go'ya geçtim. Bakalım hayırlısı :)
Lanet bi oyun :) global oldum 2 gün dayanabildim şimdi yine supreme. Aylık parayla satılan hileler bile var ve banlanan yok saçmalık.
ekleyin beyler 1.6'dan geçtim çömezim daha Runo :D