:D ben makinayı satmaya karar verdim arkadaş
Printable View
hahaha saka biyana kndi setupimla 40lara inebilmistim caktim hemen storedan setupi hop 39 tek turda auahaau
setup ypmktn cogerim solmustu benki pist donmekten nefret eden adamim uahaua
hadi varmi roll yapcak e36 tozlandi garajda hahaha r3 klasmanina kdr sikarim s ile auahaua
sen benim e36 yı bi geç ondan sonra r3 leri geç :D
Beni de yazın :D
Hatta bu gece de girelim hazır onur da gelmiş biraz yarışalım stock da olsa :)
Şu porsche paketi, güzel dlcleri falan da indireyim bari forza4 canlandırıyorsak.
bendemi girsem acaba :D
neyse dragger gircekmis ben yokum arkdslar uzun sjre a.e.olun :hehe:
yavuzu yazmayin carpar cirkefe yatar sora fren tjtmadi kol bozuk die uahaauah
fwd kafadan cok kahiyoya nefret ediorjmda rwd yasaksa vardir bir bjlinen (kjlanamayan cok sanirim)
ztn bi iddaam yok sivrilik yapmiim takilkrz iste : )
o deilde bazen network problemi yasyoruz 7. kişiden sorna onu nasıl çözeceğiz ? bilen varmıdır ?
kesin yavuz giirince ben giremem fix :D
laan bırah forza neymiş eskiden forzamı vardı lfsden yürüyeh :D
ultra apaci olabilirz cok eski bunlar :D
http://i217.photobucket.com/albums/c...kan/LFS2-1.jpg
Toprağı bol olsun rahmetli Madi (Alican) de burda
http://i217.photobucket.com/albums/c...kan/toplan.jpg
edit:cs'den kalma elim sogukda diyebilir :D
olum eskiden vakit boldu :D şimdi forzayı bile taa gece girebiliyorum
ps mekanı cennet olsun :(
ekleme ;
kanka sıfır kaza ise ok sıkıntı yok maşallah maşallah :D şu rivalde beni geçinde az daha kasıyım turnuvaya kadar elim alışsın gavurlara sardım friendlist bitti diye :hehe:
lotusumu cıkarttırma garajdan 200e kadar alayı gelsin :D :hehe: brakeboost akar :hehe:
bu arada konuya döncek olursak kuralları birisi düzgünce yazsada araba yapsam şahsen(herkes sureklı oynuyo gordugum kadarıyl)
ben ayda yılda 1 gırıyodum zaten+ uzun zmndır oynamayınca topluluk kaynaşmadan uzak kaldım
A600 mü sınır ?
+ kilo hp oranı yanlışım yoksa eeğer
Evet araçlar a sınıfı olacak buda demek oluyor ki 500 ile 600 arasında bir puanı olacak. Dediğim gibi ilk yarışta hangi aracı alacaksanız kupa boyunca aynı araba ile yarışmanız gerekmektedir. Bunun dışında ilk post taki kurallar geçerlidir. Kafanıza takılan bir şey olursa cuma günü partiyi kurduğumuzda sorarsınız :)
ok o zmn şimdiden soruyim benim alıştırma vs tarzında bir imkanım yok çünkü.
kilo sınırını aşabiliyomuyuz sorun var mı o konuda ? şimdiden soruyimda araba yapıcam anca 3gün içinde..
Maalesef... Kilo 1100 - 1250 kg arası olmalıdır :)
yandıkyaa kurallara bak :hehe: :D neyse en arkadan geliirm ben :D yarış bitince süreyi 1dakka yapında bitirebiliyim bari :hehe:
:D Tavsiyem Scirocco GT :)