Atlanta 16 Nisan
http://i62.tinypic.com/neghoo.jpg
Printable View
Atlanta 16 Nisan
http://i62.tinypic.com/neghoo.jpg
16.04.2014 atlanta
20140417 010755 Lale Sk - YouTube
techforza cup 16.04.2014 - YouTube
ilk videoda 2:24 -2:36 arası resmen kavga cıkmıs la
yasin
burak
furkan 2.turda 1.video noldu orda ? en son furkn yoldan çıkmış burakmı yasine vuruyo yasin mi burağa belli diil :D
bu arada günahını almışım furkan 1.tur atlanta seni ben darlamışımda geçemezmişim kardeşim :D ellerine sağlık herkesin !!
ekleme
herkes bu arada öndekini takip ediyomus şimdi farkettim :D öndeki yoldan cıkınca herkes cıkıyo :hehe: yapmayın beyler kendi cizginizi bozmayın :D benim furkanı geçme sebebim darlayıp geç fren yaptırmam mesela ben orda aslında cok daha önce frene oturmuştum :D :hehe:
bende diyorum bu onune agız diş vs nazi havası veren kim diye onur oldugnu cozmem zor olmadı 38 ide görünce auhuauhauahu ulan ne adamsın
edit: kasap yolda kuka bırakmadın anoktakü :D
O virajda biz furkan ben burak baya oynastik Allah'tan kazasiz cikabildik :)
Bu arada Catalunya videosu nerde benim itirazlarim suruyo :D:D
ahuaua kanka dizayn bizim işimiz :D kukayı boşverde aşırı eglenceli oluyo :D
en çokta cata'da 10km/h takla attım ona güldüm bide cata başlangıç sıralanıyoduk debriyajsız vites deiştim yok yere %8 şanz. hasarlı başladım :D
yaw o diilde ilk kez replay'imi izledim n zevkliymiş ya arka taraflar aşırı çekişmeli heycanlıymış:icon_tup:
Ulan videoları izleyemiyorum ben bu youtube yine kapanmış aq.
Bu akşam yine yapalım, dün modum yoktu live koptu elektrik kesildi falan ayar oldum.
Noldu la bizim turnuvalar :D
Yarın akşamki keşke bu akşam olaydı, var mı oynayan?
Akşam cup var :)
Var mı bu aksam oynayan :)
yok mu ya xbox isteyen forzalı 4 kollu ? Ne güzel kupa da var :)
Varmi etkinlik bu aralar yeni gordum konuyu arkadaslar
turnuva değilde roll her akşam var
Rollu lemansa ta yapıyoruz. Araç çok var valla aklına ne gelirse
oooo taze kan :D akşam bekliyoruz
Evet arkadaslar forzadayim verin bakalim isimlerinizi :)
Bende Forzadayım nick: tnralkn
Güncel olsun.. live alabildim sonunda.. nick tlgsntp eklerseniz bende katılıcam aranızaa :D
Hortingen .
6 var 6 :D
ben akşamları takılıyorum daha yeni başaladım live a ama varsa forza4 gelirim ahmetdongul kullanıcı adı