Fiat Stilo modu da gayet kullanışlı ve kaliteli. Klavyeyle de rahat oynanabiliyor aklınızda bulunsun
Printable View
Fiat Stilo modu da gayet kullanışlı ve kaliteli. Klavyeyle de rahat oynanabiliyor aklınızda bulunsun
bu akşam bi gt worlde bakayım bende,klavye ile oynuyorum
brands hatch,watkins glen ve mosport park önerebilirim pist,pakette yok ama
monaco veya başka bir cadde pisti sıkıntı olabilir yada macaristan gibi geçişe imkan vermeyen pistler
birde serverde kullanılan pistler için tur rekorları tutulursa iyi olur.normal zamanlarda
lige katılım formunu ve kural kitapçığını hazırladım akşama evden faceden paylaşıcam alican ve batuda baksınlar net kararı verelim yaz başlamadan bu işe bi start verelim :) serveri gtworld yoluda monza olarak ayarlayalim bakalım neler yapılabiliyor bi inceleyelim sezon öncesi test hesabı face e giremiyom işteyim siz girebiliyorsanız milleti bilgilendirin.
face sayfası ne ben bulamadım
ya servera nasıl ulaşıyoruz ben bi türlü beceremedim
join kısmına girdikten sonra ne yapıcaz?
bu araçların bazıları hata veriyor , ayrıca hondaların tamponları yok nasıl halledecez?
telefon da oynayabiliyormuyuz ? olursa uyar bana... girerim..
Aynı problem bendede var.. Ayrıca server ip'sinden bağlandım, yarış yükleme ekranı sırasında "Error loading texture HO2 for material HO2" ve "Error loading global material HO2" şeklinde 2 adet uyarı alıp oyundan atılıyorum..
İstanbul Park vs. pistlerde olmuyor bu problem..
Mevcutta çık olan server modu sizin aktif modunuzla uyumlu olmadığında bu tarz hatalar alabilirsiniz. Dün lig öncesi hazırlık ve testler için WTCC modu aktif durumda idi.
rFactor Türkiye Ligi ile ilgili son gelişmeleri takip edebileceğiniz Facebook Sayfası'da açılmıştır arkadaşlar.
Bende oyunu indiriyorum. İnşallah katılabilirim. :)