birşeyyapmana gerek yok. sürekli olarak adanatekne yanasıp altın getircek gelince görürsün zaten :)
Printable View
Teşekkür ettim :)
Karargahı 16.seviyeye yükseltmek için deli gibi saldırıyorum. Saldırıya uğramamak için de sürekli online'ım.
Elmasları heba edicez maalesef. Şimdilik 748 elmasa ihtiyacım var :D
En hızlı şekilde seviye atlamak için nelere dikkat etmek gerekiyor
kesinlikle savunma kasmayın. her ne kadar savunmayı da arttırsanız sizden daha güçlü birisi illaki gelip sizi dümdüz edebiliyor.
tavsiyem; yükseltebildiğiniz kadar kasaya abanın, ve saldırı gücünüzü arttırmaya bakın.
techturkey timine başvurdum nickim rdmmm
Time bende başvurucam da bir türlü karargahı 6 yapamadım :D
şu tim savaşlarını kaçırmasam iyi olcak yav bi denk getiremedim. gerçi gücümüz de pek yok ama :D saldırı ekibi olarak hangisini önerirsiniz ? hangisini geliştireyim en cok.
Bende şu seviye 10 hammermanin karargahını bir türlü yıkamıyorum
http://www.youtube.com/watch?v=S0WKQ561UZo
Öylesine seçtim videoyu. Diğerlerinede bakabilirsin.
ben oynarken tim vs. yoktu :D hayırdır ne gelmiş öyle yahu :D
ya aslında güzel oyun ama çok fazla online olmak gerekiyor işte :D
Benimde seviye 17 oynuyorum ara ara telefon'da en çok saran oyunlardan biri sanırım :)
Time istek yolladım Nick : Sadıcım
bende başvurdum
bende yeni başladım şu karargahı yükselteyim istek yollucam bende şimdilik sardı baya clas of clans tan sıkılıp silmiştim bu onun yokluğunda iyi geldi
Bazen böyle kamiller çıkabiliyor karşınıza :)
http://i.imgur.com/UonA2De.png
Vay arkadaş, boş kaleye topu yuvarlamışsın. :D
hahaha adam clash of clansla karıştırmış :D :D
hahaha bununla bende karşılaştım. Sanırım hep yenmişler adamda kısa sürsün istemiş :D
klanda ki girdi gerekliliğini kaldırabilirmisiniz ? katılmaya çalışıyorum olmuyor :D
İstek yolladim oyundaki ismim patron
Bende girdim Techturkey force a, fazla giremiyorum ama oyuna...
bende timden atılmışım neden ki :D
Merhaba TechTurkey klanının başkanı buradaysa bana ulaşabilirmi
Eskiden başkan bendim ama artık eskisi gibi fazla online olamıyorum. 2 senedir oynuyorum nerdeyse. Artık sıktı oyun.
Lideri oldugum bir tim var. 37 lvllim bnde tim ismi Arena sürekli tim savası yapıyoruz beklerım arkadaslar
ispanyol la arenadakiler. :D
sen başka arenalara gitmissin an itibari ile 37 kişiyiz ve 1297 tim puanı var
Çıkayım. Tam olarak arena yazdım çıkana girdm. :D
Geldim. Montanaturner benim.
hosgeldın yazdım ama görmedın herhalde
bugun yukledim bende daha çok sık oyun oynayan biri değilim ama ara ara bakıcam eğlenceli birşeye benziyor :D
İlk başlarda zevkli ama ilerledikçe çok sarmıyor. Ben şuan 41 im , 35 leveldan sonra sadece günde bir kere falan giriyorum. Clasha boomdan 5-6 ay sonra başladım, şuan clash daha çok sarıyor. En azından gelişmek için uçuk şeyler gerekmiyor. Boomda 1.6 milyon odun istiyor , sen kaynak üslerini falan da alsan saatte 10-15 üstüne çıkman kolay değil. Kaynak üslerini devamlı kaybedip alıyorsun vs. Haritada saldırcak yer kalmıyor online kişi olarak.
http://i59.tinypic.com/48q8.png
Nasıl ya ? :D diyodum oluyomus :D
bizim klan fos cikti , hepimiz ayrildik