Arkadaslar bende oyunu aldım ps4 fakat acılmıyor ınternet 35 hatası verıyor ınternet ayarlarım full dırek kablo ıle baglıyım orjınal cd aldım ama acılmıyor server 35 hatası dıyor yardımcı olabılır mısınız ?
Printable View
Arkadaslar bende oyunu aldım ps4 fakat acılmıyor ınternet 35 hatası verıyor ınternet ayarlarım full dırek kablo ıle baglıyım orjınal cd aldım ama acılmıyor server 35 hatası dıyor yardımcı olabılır mısınız ?
Peki bir sorum olacak size bunu ben PC de aldım diyelim PS yada XBOX oyuncuları ile beraber oynayabilirmiyiz ?
Bu arada The Crew mü DriveClub mı? Ve neden..
bende bayadır oynuyorum gayet keyıflı kendı ekıbımızı kuralım ekleyın benı PSN ozanspro
ps 4 te oyun açamayanlar ıcın su dns lerı gırsınler sorun cozuluyor
http://i.hizliresim.com/dW5qvX.jpg
onemlı degıl ekleyın e5 yapalım :) psn:ozanspro
Oynamaya vakit bulamadığım için The Crew hesabım satılıktır. Uygun fiyata vericem. İsteyen ulaşabilir.
kesinlikle tavsiye ederim
Bende fazla zaman ayıramadığımdan Crew hesabımı satıyorum. Fiyat: 90TL 370z ve M5 ayrıca 100.000 Crew Credit var.
i3 - 4gb ram - 1 gb harici ekran kartlı laptopta oynayabilir miyiz bu oyunu ?
yada dual core, 2gb ram 1 gb 256 bit ekran kartlı masaüstü pc de ?
steamde kampanya var gençler... Oyunu aldım fakat açamadık iyi mi
yaklaşık 2 hafta önce aldım bende crew pek bi oynama şansım olmadı,oynadıgım zamanlarda da pek bişi :) anlamadım
şehir içinde gezerken görev veriyor yani haritadan buluyorum ama hiç daha yarışamadım vs.. :)atlama zıplama vs. bulduklarım.
psn : ekk24
1 saat oynadım alışamadım. İsteyen olursa satabilirim. Ps4 için..