moruk sana bi Xbox cafe açsakya laseverek yapacağın bir işin olur
![]()
Çoluk çocuğun bol olduğu bi yerde aç para kesersin
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Yarın alıyorum kısmetse xboneyi fifa 15 fh 2 forza 5 nba2k15 1 sene live üyelikle beraber 1000 tl nasıl fiyat arkadaşlar
Oyunlar dijital bu arada bi sıkıntı olurmu?
Evet 2 nci el abd den gelme yanında kocaman bi çevirici var tek kol zaten şu an forza fifa oynayacağım oyunlar zaten o yüzden mantıklı geldi
Beyler x boxu aldım fakat benim wireless hariç diğer wirekessleri görüyor sebebi nedir.ki?
Fiyat iyiymiş, gruba da ekledim seni.
Wireless konusunu bilmiyorum da en temizi güzel kablo çekmek, oyun performansı wirelessa göre çok daha iyi oluyor.
GTA5 almaya bak, en çok onu oynuyoruz![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu xbox one 2. el bir ben bulamadım herhalde. Bende gidip sıfır alayım diyorum ancak şuanda en uygun nerede vardır en mantıklı nereden alınır?
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
XBOX ONE KONSOL + FORZA 5 + FIFA 15 - Teknosa Bu paketi alabilirsin. Ama bunun yanında GTA 5 ve Forza horizon 2 almanıda öneririm. Şu ana Horizon2 full paket xbox live da kampanya var.Aynı zaman da XBOX LIVE 12 AY ÜYELİK KARTI - Teknosa alman gerekiyor. Sırf makine alıcaksan Garanti müşterilerine indirim vardı. Halen devam ediyorsa.Fakat detayları bilmiyorum kardeşim internette bir araştır.
Teşekkür ederim ben bunu bir araştırayım. Pek anlamam bu işlerden bazılarında pal vs yazıyo ***** sitede baktım kafama yatmadı. En iyisi 3-5 fazla verip teknoloji marketlerden almak sanırım. Oyunlar kolay zamanla alırım. Cihazı bir alabilirsem inşTeşekkür ederim yardımlarınız için
Son olarak birşey sorabilirmiyim. Online olarak sizinle oynamak için ille xbox one almaya gerek var mı? xbox360 ve orjinal oyunları alsam GTA-5 ve Horizon-2 sizinle online oynayabilirmiyim. Oyunlarda ne gibi farklılıklar olur. Eğer 360 ile bu iş çözülüyorsa 2. el arkadaşlarımda çok. Grafik biraz kötü sanırım o da benim için problem değil maksat sizlerle oynayabilmek aslında.
One al mümkünse sıfır olsun.
1500 liraya almıştık biz forza ve fifalı 9 ay taksitle.
Üstüne gta5 ve horizon2 de almak lazım.
Evet kart ayarlayip alacagim normalde kart kullanmiyorum. En kisa zamanda aranizdayim ins
İnşallah kardeşim, inan hiç pişman olmazsın.
Her akşam en az 5-6 kişi, bazen 9-10 kişi oynuyoruz gerçekten çok keyifli.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)