Forza'lar için alacağım açıkcası..Kinect alma niyetinde değilim açıkcası..
One X ne zaman çıkacak?tarih belli mi acaba..
bu arada bilgi için teşekkürler.
Printable View
tamamen cahilliğimden soruyorum nette baktım ama tam net cevap bulamadım xbox one ile ps4 online bağalanabilirmi? yeni konsol alacağım çevremde hep ps4 var ama ben xbox360 kullanıcısıyım one'a geçmek istiyorum arkadaşlarla bağlantı kurabilirmiyim fifa17 falan oynayabilirmiyiz yoksa sadece ps4 ve one kendi arasındamı bağlanıyor?
Ps4ü olan ps4ü olanla oynar xboxı olanda xboxı olanla oynar :)
nette haberler dolanıyor kafamı karıştırdı
"Konsol satışlarında Playstaion’ın baya bir gerisinde kalan Xbox One üreticisi Microsoft, Xbox One için cross-network(çapraz platform da diyebiliriz) desteğini duyurdu.Bunun anlamı; yani artık Xbox One oyuncuları Playstation ve PC oyuncuları ile birlikte online oyun oynayabilecekler."
böyle haber başlıkları var nette ama kesin bir cevap yok
one s alsak veya one alsak aynı oyunları oynayabılecekmıyız bırde bır vıdeo atacam bu gerçek mi horizon 2 yi buyuk heves ıle aldım acıkcası
onlıne otobanda sıkarız dıye oyunda otoban yok pehey
https://www.youtube.com/watch?v=I_7NRG7o6Ts
Forza Horizon 3 - 2015 BMW X6 M - Test Drive OFF-ROAD - 1080p - YouTube
Videodaki Forza Horizon 3 . Bu oyun Xbox One , Xbox One S , Xbox One X ve Windows 10 için mevcut . Forza Horizon 2 ise Hem Xbox One serisinde Hem 360 da var hocam
13 ekim cuma gunu, 999tl'ye xbox one s satilacak.
ilave gamepad almak istersek 199 liraya ikincisini alabilecegiz.
Yalan mıdır bilmiyorum ancak almak isteyenler varsa tetikte olsun :D Ekşide yazılmış
Forza 6 oynayanlar varsa eklesin arkadaşlar 2 roll yaparız :D Gerçi 7 çıktı indiremedik daha ama onuda indiricem inşallah..
Id: Wisesquaretr :icon_tup:
BarKing90 ekleyin Forza 7 güzel olmuş
4k tv aldım bakalım one için nasıl olacak. henüz deneyemedim vakit olmadı.
bu arada fifa 18 alıpta pişman olan var mı acaba? bazıları beğenmemiş.
Yok mu kimse 2 sıkalım nürburgte :D
forza 6 var sıkabiliriz şuan önümde 7yi alıp almamakla gidip geliyorum kıyıcam sanırım paraya :D
Project Cars 2 nin dinamik hava olayı çok sağlam olmuş . Ringte gazlarken pistin bazı bölümleri günlük güneşlikken bazı bölümlerinde yağmurdan göz gözü görmüyor . Oyunun tek beğendiğim yanları dinamik hava olayı ve tatmin edici araç fizikleri oldu
xbox 360 için elinde oyun olan varmı