ne kadar indirim vardı? mesela senelik üyelik ne kadardı? benimde 20sinde bitiyor üyelik.
Printable View
gold'da forza horizon 2 bedava şuan..
oynamayanlar kaçırmasın..
Gran turismocular çatır çatır gazlıyor, nerede bu devlet nerede bu forzacılar????
Motorsport alabildim dün, bu daha da zevkliymiş
Toplanıp nürburda gazlasak ne güzel olurdu..
https://gallery.services.forzamotors...9-b1db48e19029
Denk gelince oynarız hep beraber :)
Ben ekledim artık online denk gelince davet bekliyorum
Merhaba Xbox alma arifesindeyim. mevcut tv'm bu: 4K Ultra İnce Smart LED TV 50PUS6262/12 ozellikleri | Philips
xbox s fiyatları makul ve pek çok kampanya var. Fakat xbox x içinse kampanya pek yok ayrıca xbox s 3 oyun +2 joystick olmasına karşın xbox x kuru kutu geliyor. Asıl fark biri 4k diğeri değil diye biliyorum birde donnanım bir tık daha güçlü xbox x için. Xbox x için bütçe zorlamaya değer mi?
S 4k oyun oynatamaz x ile oynayabilirsiniz tv de hazır 4k madem ben olsam bütçeyi biraz zorlar x alırdım yine sizin tercihiniz.
Bu arada ben de bugün one s ile xbox furyasına katılmış oldum fh3 ve fifa18 var ama daha yorgunluktan cihazı internete bile bağlamadım :D
bende aynı ikilemde kalmıştım gittim one x aldım.
4k gerçekten harika bir olay,kesinlikle bütçeyi zorlayın ve X alın.
ben n11'den aldım nisan ayında , tabi o zaman kurlar bu kadar değildi.
abuk subuk paketlerde yapmışlardı aradım satıcıyı dedim kardeşim ben senin yaptın paketi istemiyorum bana özel paket yapabilirmisin dedim , olur dedi.
dedim ben one x , forza h3 , pubg , ekstra birde kırmızı kol istiyorum.
adam yarım saat sonra aradı dedi n11'den alırsanız 2500 ama havale ile alırsan 2200.
yolladım havale direk parasını, alet geldi ;)
fakat şuan n11 hepsiburada gibi sitelerde fiyat sapıtmış, 6 bin tl isteyen var...
en uygunu 2700 fiyat ile vatanda ;)
6 TL'ye 2 ay live gold üyeliği veriyor store. tabi üyeliği bitenler için sanırım sadece. benim bitmişti iyi denk geldi. :)
https://gallery.services.forzamotors...1-e09b372d196b
https://gallery.services.forzamotors...b-d0fb932c6f62
Hondacı oldum çıktı valla bu oyunda :D
horizon 4 için para biriktirmek lazımken birde bu çıktı başımıza :)
5 yılın sonunda nihayet ;
Cyberpunk 2077 — from the creators of The Witcher 3: Wild Hunt
Xbox GamePass tavsiye ederim aslında. Ekim'de Forza'yı verecek.
3 ay için 29 TL gibi bi indirim yakalayıp üye oldum, sonrasında da devam edeceğim. Şu an için Origin Access Premier, Humble Bundle'ın yıllık üyeliği vs. gibi üyeliklerden bi nebze de olsa ucuza geliyor. Forza ve diğer bir sürü oyun için tavsiye ederim.
sonraki her ay 29 tl oluyor ama , ayrıca üyelik bitince oyuna giremiyorsunuz.
horizon 3 çıkalı 2 yıl oldu, horizon 4te bizi 2 yıl oyalasa ayda 30 liradan yılda 360 , 2 yılda 720 tl yapar.
horizon 4 'u almaya kalkasanız tek 250-350 tl arası...
ben passten yana değilim,yaklaşık 6 aylık bende kullanıyorum pass'i ama hep çöp oyunlar...bitince birdaha almayacağım...
Katılıyorum, ben de aynı şekilde düşünüyordum ama baktım ki para verip aldığım çoğu oyun orada vardı.
Hitman'ı almak istiyordum mesela, vermiş, Tom Clancy's Division verilmiş, bunu almıştım örneğin, büyük ihtimalle 2 de buraya düşecek demek ki. Böyle aldığım veya almayı düşündüğüm baya oyun gördüm.
Ha bu oyunları oynamıyorsanız, tarzınız değilse tabi bişey diyemem hocam. Benim işime geldi gibi. Tek başına Forza ile değerlendirmemek lazım tabi. Tek başına oyunu almak daha iyi elbette bu durumda.
Bir de şu var, millet "kutulu" alıp, online değilse hemen bitirip çok zarar etmeden başkasına satayım modunda.
Origin Premier alayım dedim PC'de, 700-800 TL'lere geliyor. Fena oldu bu kurlarla. Aylık bile pahalıya geliyor.
PC'De arkadaşın ısrarı ile almıştım ama sildim hocam maalesef :D Arkadaşla atıyorduk ama artık hem vakit bulamıyorum hem de sarmadı.
Galiba dün ya da önceki gün itibariyle Xbox Live Gold 459 TL mi ne oldu, Gamepass de aylık 29'dan 59 TL'ye çıktı. Ya da bu aralar çıkacak.
Facebook sayfasında 360 küsür TL yıllık üyeliği 280'e düşürdükleri bi kampanya vardı, ona bakarken millet "459 ne şaka mısınız" deyince gördüm, baktım Xbox'a da mesaj gelmiş, 179'dan üyeliği uzattım, Gamepass de aldım benzer şekilde. Xbox'a daha oyun almam sanıyorum :D 2019 sonunda da artık bu üyelikleri yenilemek baya zor olur herhalde ortam böyle olursa.
PSN de çok farklı değil, 209 TL dedikleri oyunu 350'lere yükselttiler.
Sonumuz hayrola.
Yani... Kur bu kadar arttı, normal gibi.
Anca Steam'deki gibi falan ülkeye özel hesaplama yapacaklar, öyle fiyat düşecek biraz. Yoksa bittik.
Taze Xbox kullanıcısı olarak live id: soylekocum
Şimdilik sadece Forza Horizon 3 oynuyorum ona da daha dün başladım, online olursa katılırım
yokmu şöyle çılgın forza 7 oynayan
Ben kendimi dün itibariyle tekrar pistten dışarıya attım . Ingiltere topraklarında horizon 4 deyim. Ingiltere çok güzel gelsenize :D
Deneyelim efendim :D
Bugün güncellenen fiyatlara göre Xbox Live Gold'un ve Xbox Game Pass'in aylık ücreti 29 TL'den 59 TL'ye, senelik ücreti ise 179 TL'den 439 TL'ye çıkarıldı.
Ulan bir haftadır aklımda bi türlü girip alamadım yıllık live gold. Bu da bana kapak olsun :D hakettim
Tecrübeli arkadaşlara bir sorum var.
Diğer büyük markalarda olduğu gibi XBOX'ta da Black Friday kampanyaları oluyor mu?
Forza Horizon 4 indireceğim, eğer indirim olur diyorsanız ona göre bekleyim.
Forza Horizon 3 Kodu var elimde isteyen varsa, 70 TL demiştim ama foruma bişeyler yaparım, tekliflerinizi bekliyorum :)
Ayrıca düşünen varsa Destiny 1 de var kutulu şekilde.
arkadaslar xbox one da ucak simulatoru tarzı bir oyun varmı ?