Fanatec veya trustmaster varken logi halt etmis fnatec gt2 kullaniyorum eski olmasina ragmen cok cok daha iyi hayvan mode tepkilei bile kaldiriyor
Printable View
Fanatec veya trustmaster varken logi halt etmis fnatec gt2 kullaniyorum eski olmasina ragmen cok cok daha iyi hayvan mode tepkilei bile kaldiriyor
G25 piyasadan çekilmeden önce son fiyat 699 TL'ydi :) Fiyatlar düşmez
ALıp deneyen var mı ?
G27 Türkiyede ilk ben getirtmiştim uzun uzun test ettim zaten g25'ide uzun bir dönem test ettim 2. olarak tekrar g27 ve g25 almıştım bir yandanda ticaret yapıyordum. Çok başarılı direksiyonlar elimde hiç kullanıcı kaynaklı arızalanma,problem vs olmadı. G25'in vitesininde içini açıp vitesini sertleştirdim en ufak bozulma vs sıkıntı yaşamadım. Yeni direksiyonunda çok başarılı olucağına eminim. Fanatec vs test edebilseydim karşılaştırma yapardım.
https://www.youtube.com/user/EmreAyg/videos
Fanatec test etmek isteyeni merak edeni misafir eder misafir olurum kimse kullanmadim demesin beylikduzunde ikamet ediyorum
Trustmastr daha mekanik hissiyatli bence cok daha iyi ama fanatec bnim konsol direksiyon bakis açımı degistirdi g27 ve 25 kullandim ilk beklentim direksiyondan fazlaydi dedim o zaman marka da bilmiyordum dedim iyisi buysa kalsin sonra fanatec denedim yuaaa oldum direk